search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 04:25
MENU CLOSE

Βασίλης Καρράς: Το «αντίο» του καλλιτεχνικού κόσμου στον σπουδαίο λαϊκό τραγουδιστή

24.12.2023 20:08
karras_vasilis_antio

Με αναρτήσεις στα social media αποχαιρετά ο πολιτικός και ο καλλιτεχνικός κόσμος τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή Βασίλη Καρρά που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών.

Η Καίτη Γαρμπή ανάρτησε στο Instagram βίντεο λίγων δευτερολέπτων από κοινή τους εμφάνιση σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, γράφοντας στη λεζάντα: «Άλλη φορά δεν θα σε δω».

«Πιτσιρίκο» ήσουν μεγάλος δάσκαλος… τιμή μου που δούλεψα μαζί σου❤️ Καλό ταξίδι 🙏🏼 Βρες τον Παντελουκο μας εκεί πάνω…» έγραψε στην ανάρτησή της η Ελένη Χατζίδου.

«ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!! Θα είσαι πάντα εδώ! 🙏🏻 Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Βασίλη. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του», έγραψε η Χαρά Βέρρα, με την οποία ο Βασίλης Καρράς είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με επιτυχία.

Συντετριμμένη ήταν και η Άντζελα Δημητρίου όταν έμαθε για τον θάνατο του Καρρά. Του αφιέρωσε το «Γέλα μου».

Το δικό της «αντίο» έστειλε και η μητέρα του Παντελή Παντελίδη με ανάρτησή της στο Instagram: «Καλό ταξίδι τεράστιε καλλιτέχνη, να μου τον κάνεις μια μεγάλη αγκαλιά γιατί σε αγάπησε πολύ. Το αποτύπωμά σου στο τραγούδι θα μείνει ανεξίτηλο. Καλό σου ταξίδι στο φως».

Διαβάστε επίσης:

Μιμή Ντενίση: «Ο πατέρας μου μού είπε “αν γίνεις σούργελο, αλλάζεις επίθετο!”»

Εύη Βατίδου: «Έκαψα τη γαλοπούλα… Μπουρλότο κανονικό!»

Κατερίνα Στικούδη: «Με τα λεφτά από τα κάλαντα είχαμε πληρώσει το ενοίκιο του σπιτιού»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31