search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 22:58
MENU CLOSE

Κέβιν Σπέισι: Το Netflix υπάρχει χάρη σε εμένα – Τους έβαλα στον χάρτη και εκείνοι προσπάθησαν να με βάλουν στο χώμα

26.12.2023 21:24
kevin spasey 76- new

Στην αντεπίθεση κατά του Netflix πέρασε ο Κέβιν Σπέισι μετά την αθώωσή του από τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Τάκερ Κάρλσον, στο X ο Κέβιν Σπέισι δε μάσησε τα λόγια του για τη συνδρομητική πλατφόρμα.

«Είναι παράξενο ότι αποφάσισαν να κόψουν δημοσίως τους δεσμούς μαζί μου, μόνο με βάση ισχυρισμούς. Ισχυρισμοί που τώρα έχουν αποδειχθεί ψευδείς», δήλωσε ο Κέβιν Σπέισι.

«Δεν πιστεύω ότι υπάρχει αμφιβολία πως το Netflix υπάρχει χάρη σε εμένα. Τους έβαλα στον χάρτη και εκείνοι προσπάθησαν να με βάλουν στο χώμα», δήλωσε ακόμη ο ηθοποιός.

Μετά την κατηγορία ότι διέπραξε σεξουαλική κακοποίηση κατά τεσσάρων ανδρών από το 2001 ως το 2013 ο Κέβιν Σπέισι εξαφανίστηκε από την κινηματογραφική και τηλεοπτική σκηνή.

Μάλιστα, το Netflix, αμέσως μόλις κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά οι κατηγορίες εναντίον του ηθοποιού, τον είχε απολύσει από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «House of Cards».

Να σημειωθεί ότι τον περασμένο Ιούλιο ο Κέβιν Σπέισι αθωώθηκε για τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε για σεξουαλικές επιθέσεις σε τέσσερις άνδρες, σε δίκη που έγινε στη Βρετανία.

Παράλληλα, πέρυσι δικαστήριο στη Νέα Υόρκη αποφάσισε ότι ο 64χρονος δεν κακοποίησε τον ηθοποιό Άντονι Ραπ, όταν ο τελευταίος ήταν έφηβος.

Διαβάστε επίσης:

Μάκης Δελαπόρτας: Έγιναν απρέπειες στην κηδεία της Μαίρης Χρονοπούλου που δεν τις είδατε (Video)

Μπιγιονσέ: Τυλίχθηκε στις φλόγες το πατρικό της σπίτι ανήμερα των Χριστουγέννων (Video)

Μπρούνι, Ράμπλινγκ, Μπουκέ και δεκάδες άλλοι ηθοποιοί λένε: «Μην διαγράφετε τον Ντεπαρτιέ»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 22:53