search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 04:43
MENU CLOSE

Σοκ στον Παναθηναϊκό: «Διαζύγιο» με Ιβάν Γιοβάνοβιτς – Νέος προπονητής ο Τούρκος Φατίχ Τερίμ

26.12.2023 14:49
terim-giovanovits-new

Σοκ επικρατεί στον Παναθηναϊκό μετά την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να λύσει τη συνεργασία του με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Η διοίκηση του «τριφυλλιού» προχώρησε στα μέσα της σεζόν και με την ομάδα στο -1 από την κορυφή, στην αντικατάσταση του Σέρβου προπονητή με τον Φατίχ Τερίμ να αποτελεί τον εκλεκτό του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, όπως αποκάλυψαν από το πρωί της Τρίτης στη Τουρκία.

Ο Τούρκος τεχνικός αναμένεται να έρθει την Τετάρτη (27/12) στην Αθήνα, όπως υπογράμμισε και ο ίδιος, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται η ανακοίνωση του «διαζυγίου» του Παναθηναϊκού με τον Γιοβάνοβιτς, ο οποίος σε ένα τεράστιο unfair ενημερώθηκε για τις εξελίξεις από τον τουρκικό και τον ελληνικό Τύπο.

Ο 61χρονος Σέρβος τεχνικός βρίσκεται στον πάγκο των «πρασίνων» από το καλοκαίρι του 2021. Συνολικά είχε φτάσει τα 113 παιχνίδια στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και κέρδισε ένα Κύπελλο Ελλάδος το 2022.

Τερίμ: «Είναι αλήθεια, συμφώνησα με τον Παναθηναϊκό»

«Ναι, είναι αλήθεια. Συμφώνησα με τον Παναθηναϊκό. Τα βρήκαμε χθες. Θα ταξιδέψω στην Ελλάδα αύριο και θα βρίσκομαι στην προπόνηση το απόγευμα», ανέφερε ο Τούρκος προπονητής.

Υπενθυμίζουμε ότι οι πληροφορίες που κυκλοφόρησαν νωρίτερα από τους Τούρκους ρεπόρτερ (αλλά δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα από την πράσινη ΠΑΕ) κάνουν λόγο για συνεργασία των δυο πλευρών, η οποία θα έχει διάρκεια 1,5 χρόνου.

Στην Τουρκία αναφέρουν τους συνεργάτες που θα έρθουν μαζί με τον Τερίμ

Ο Τούρκος δημοσιογράφος Ερτάν Σουζγκούν με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter έκανε γνωστά τα τρία πρώτα ονόματα των ατόμων που θα φέρει μαζί του στον Παναθηναϊκό ο Φατίχ Τερίμ, ο οποίος επιβεβαίωσε τα διάφορα ρεπορτάζ που κυκλοφορούσαν για συμφωνία του με το «τριφύλλι» με δηλώσεις που έκανε σε δημοσιογράφο της γείτονα χώρας.

Ένας από τους βοηθούς προπονητές του θα είναι ο Νεσάτι Ατές. Πρόκειται για 43χρονο Τούρκο προπονητή, ο οποίος έχει μόνο μία δουλειά σε πρώτη ομάδα, όταν εργάστηκε ως βοηθός του Φατίχ Τερίμ στην Γαλατάσαραϊ, και πάλι στο τιμ του Φατίχ Τερίμ, από τον Σεπτέμβριο του 2020 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2022. Στο παρελθόν έχει εργαστεί από τον Φλεβάρη του 2018 μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2020 στο τμήμα ανάπτυξης της απόδοσης των νέων ποδοσφαιριστών της «τσιμ μπομ».

Στο τιμ του θα βρεθεί και ο Μερτ Τσετίν, ο οποίος εργαζόταν από τον Απρίλιο του 2009 μέχρι και τον Γενάρη του 2022 ως βοηθός του στην Γαλατάσαραϊ ενώ λειτουργούσε ταυτόχρονα και ως μεταφραστής, αλλά και ο Σουκρού Χανεντάρ.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Ζεστές» ευχές για τις γιορτές – «Ας μπορέσουν όλοι να περάσουν χρόνο με τους αγαπημένους τους»

Γαλλία: Τυλίχθηκε στις φλόγες το γήπεδο μπάσκετ της Γκραβελίν (Videos)

Ο ΠΑΟΚ αποχαιρετά τον Βασίλη Καρρά: «Ένας γνήσιος ΠΑΟΚτσής»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09