search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:28
MENU CLOSE

Κολομβία: Η Σακίρα έγινε άγαλμα 6 μέτρων!

27.12.2023 16:51
SHAKIRA
Instagram

Η Σακίρα τιμήθηκε με ένα άγαλμα ύψους 6 μέτρων, στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κολομβία. Η ίδια η Λατίνα τραγουδίστρια μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την ιδιαίτερη τιμή που της έκαναν στην πόλη της Μπαρανκίγια.

Ο καλλιτέχνης Yino Márques δημιούργησε το άγαλμα έτσι ώστε να αναπαριστά την δημοφιλή χορευτική κίνηση της Shakira από το βίντεο κλιπ του «Hips Don’t Lie» του 2005.

Το χάλκινο έργο τέχνης αναπαριστά την διαβόητη χορευτική κίνηση της τραγουδίστριας από το βίντεο κλιπ του 2005, «Hips Don’t Lie».

Απεικονίζεται να φορά καφέ σουτιέν και μια αέρινη φούστα και έχει τα χαρακτηριστικά μαλλιά της κάτω σπαστά ενώ χορεύει.

Η 46χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε φωτογραφίες με τους γονείς της, William Mebarak Chadid και Nidia Ripoll Torrado, να ποζάρουν χαμογελαστοί μπροστά από το πανύψηλο άγαλμα. «Με κάνει χαρούμενη να το μοιράζομαι αυτό με τους γονείς μου και ειδικά με τη μητέρα μου στα γενέθλιά της» έγραψε στη λεζάντα.

Στη συνέχεια, μοιράστηκε στιγμιότυπα από τη στιγμή που λάμβανε την αφιέρωση, συμπεριλαμβάνοντας στιγμιότυπα με την οικογένειά της και τον δήμαρχο της περιοχής.

Στις αναρτήσεις της, εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για την τιμή που της αποδόθηκε.

Η ίδια έγραψε, «Μια καρδιά που συνθέτει, γοφοί που δεν λένε ψέματα, ένα απαράμιλλο ταλέντο, μια φωνή που συγκινεί τις μάζες και ξυπόλητα πόδια που βαδίζουν για το καλό της παιδικής ηλικίας και της ανθρωπότητας».

Διαβάστε επίσης:

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ξέσπασε σε δάκρυα στον αέρα της εκπομπής (Video)

Σάκης Ρουβάς: Η κόρη του τραγουδά Άννα Βίσση και… αποθεώνεται! (Video)

Μπισμπίκης για απόλυση Γιοβάνοβιτς από τον Παναθηναϊκό: «Γιατί;»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:27