search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:08
MENU CLOSE

Σάκης Ρουβάς: Η κόρη του τραγουδά Άννα Βίσση και… αποθεώνεται! (Video)

27.12.2023 10:31
royvas-new

Οικογενειακά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του μοιράζεται συχνά ο Σάκης Ρουβάς με τους διαδικτυακούς του φίλους, κάτι που έκανε και τα Χριστούγεννα.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής δημοσίευσε ένα βίντεο όπου τον βλέπουμε στο αυτοκίνητο με τη σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη και τα παιδιά τους.

Στο εν λόγω κλιπ, μάλιστα, «πρωταγωνίστρια» είναι η πρωτότοκη κόρη του, Αναστασία, την οποία ακούμε να τραγουδά το ρεφρέν από το κομμάτι «Ψυχεδέλεια» της Άννας Βίσση.

Το βίντεο έγινε viral στο TikTok, με τους followers του Σάκη Ρουβά να αποθεώνουν τη μικρή, επισημαίνοντας ότι έχει ότι κληρονομήσει το ταλέντο του πατέρα της.

@sakisrouvas Merry Christmas to everyone! 🙏🏼 🎄 #sakisrouvas #spanosluxurycars #merrychristmas ♬ original sound – Sakis Rouvas

Σε άλλο πρόσφατο κλιπ που δημοσίευσε, ο Σάκης Ρουβάς τοποθέτησε στο πάτωμα ένα μεγάλο χαρτί περιτυλίγματος και ξάπλωσε πάνω του τυλίγοντας τον εαυτό του με αυτό ως… δώρο για τη σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη.

«Έτοιμο το δώρο της Κάτιας για φέτος» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης.

@sakisrouvas Έτοιμο το δώρο της Κάτιας για φέτος! 🎁🫣 #sakisrouvas #giftideas #christmas ♬ All I Want for Christmas Is You – Mariah Carey

Διαβάστε επίσης:

Δελαπόρτας για Βλαχοπούλου: «Μετρούσε κάθε μέρα τα λεφτά της – Απέλυσε υπηρέτρια γιατί νόμιζε ότι την έκλεψε» (Video)

Κέβιν Σπέισι: Το Netflix υπάρχει χάρη σε εμένα – Τους έβαλα στον χάρτη και εκείνοι προσπάθησαν να με βάλουν στο χώμα

Μάκης Δελαπόρτας: Έγιναν απρέπειες στην κηδεία της Μαίρης Χρονοπούλου που δεν τις είδατε (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:08