search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:02
MENU CLOSE

ΕΡΤ: Μένει μέχρι να φύγει από τις μετρήσεις τηλεθέασης – Τι τρέχει με τα νούμερα 

28.12.2023 14:22
ert 665- new

Συζήτηση έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα για την παραμονή ή την εξαίρεση της κρατικής τηλεόρασης από τις μετρήσεις τηλεθέασης τις οποίες διενεργεί η Nielsen αλλά και την απόσυρσή της  από την διεκδίκηση μεριδίου από την διαφημιστική πίτα.

Με απόφαση του ΔΣ της ΕΡΤ παραμονές Χριστουγέννων η εταιρεία ανανέωσε τη σύμβαση με την εταιρεία ερευνών τηλεθέασης και δημοσκοπήσεων αλλά για ένα εξάμηνο, με ότι αυτό συνεπάγεται και ως προς το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας.

Ουσιαστικά δίδεται πίστωση χρόνου ώστε η διοίκηση της εταιρείας και ειδικότερα η νέα διευθύνουσα σύμβουλος να εξετάσει την υπόθεση.

Λέγεται ότι στην περίπτωση κατά την οποία ληφθεί η απόφαση να αποσυρθεί από την διαφήμιση η ΕΡΤ, θα γίνει εφόσον η απώλεια εσόδων αντισταθμιστεί– ως κάποιο ποσοστό, αν όχι εξολοκλήρου- με την προτεινόμενη από τη διοίκηση της ΕΡΤ αύξηση του ανταποδοτικού τέλους κατά περίπου 17%.

Αύριο εξάλλου, αναμένεται το ΔΣ της εταιρείας, να πραγματοποιήσει την τελευταία, για το 2023, συνεδρίαση προκειμένου να ρυθμίσει σειρά θεμάτων.

Διαβάστε επίσης:

Ταινίες Πρώτης Προβολής: Ο εντυπωσιακός Λάνθιμος και ο μέγιστος μαέστρος

Τα ιδιωτικά κανάλια αναζητούν έσοδα με ελληνικές σειρές στις πλατφόρμες

Το απαράδεκτο πρωτοσέλιδο της Sportime που προκαλεί οργή στα social media (photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:00