search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 07:19
MENU CLOSE

Τέλος εποχής για το Ιντεάλ: Με Pulp Fiction το «αντίο» στο ιστορικό σινεμά από τις Νύχτες Πρεμιέρας

28.12.2023 20:43
ideal sinema telos- new

Μετά από 102 χρόνια συνεχούς λειτουργίας το ιστορικό Ideal κατεβάζει ρολά παρά τις αντιδράσεις για το λουκέτο στο εμβληματικό σινεμά.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας διοργανώνει την τελευταία προβολή ταινίας την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου.

Στο φινάλε του υπερεπιτυχημένου αποχαιρετιστήριου αφιερώματός για το Ideal με τίτλο «THE LAST PICTURE SHOW», που διήρκεσε κάτι παραπάνω από έναν ολόκληρο μήνα, και προκειμένου να ικανοποιήσει την αυξημένη ζήτηση όσων θεατών δεν πρόλαβαν να βγάλουν εγκαίρως εισιτήριο για την sold out προβολή της Παρασκευής 22 Δεκεμβρίου, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας πραγματοποιεί αυτή την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου μια επαναληπτική προβολή του «PULP FICTION».

Θα είναι η τελευταία προβολή που θα φιλοξενήσει το εμβληματικό σινεμά δύο μέρες πριν η χρήση του ως αίθουσα πάψει οριστικά να υφίσταται, και σε αυτήν θα βρίσκονται παρόντες όχι μόνο θεατές αλλά και οι εργαζόμενοι της αίθουσας, από τον πιο παλιό έως τον πιο καινούργιο, μαζί με τους δικούς τους ανθρώπους.

Η προβολή είναι εδώ και καιρό sold out, όμως θα υπάρχει λίστα αναμονής στην είσοδο του σινεμά σε περίπτωση διαθέσιμων θέσεων.

Ώρα έναρξης: 9 το βράδυ. Ώρα προσέλευσης: 8 και τέταρτο

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε η βραβευμένη ποιήτρια Μαρία Λαϊνά

«Joker: Folie a Deux»: Χριστουγεννιάτικο… δώρο από τον σκηνοθέτη – Έδωσε στη δημοσιότητα δύο νέες φωτογραφίες

Κεν Λόουτς: Ο σκηνοθέτης της εργατικής τάξης επιστρέφει με (ίσως) την τελευταία του ταινία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 07:19