search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 05:35
MENU CLOSE

Xiaomi: Παρουσίασε το πρώτο της ηλεκτρικό αυτοκίνητο – Δείτε το sedan SU7 (video)

28.12.2023 09:27
xiaomi_car_new

Η κατασκευάστρια εταιρεία smartphones Xiaomi παρουσίασε και επίσημα το πρώτο ηλεκτρικό όχημά της και ανακοίνωσε πως έχει στόχο να γίνει ένας από τους πέντε κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων στον κόσμο.

Το σεντάν, το οποίο ονομάσθηκε SU7, είναι ένα πολυαναμενόμενο μοντέλο που εκμεταλλεύεται στο μέγιστο βαθμό το λειτουργικό σύστημα που έχει κοινό με τα δημοφιλή κινητά τηλέφωνα της εταιρείας.

Όμως το αυτοκίνητο αυτό κάνει το ντεμπούτο του σε μια εποχή που η μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτων στον κόσμο πασχίζει να αντιμετωπίσει τον κορεσμό των παραγωγικών δυνατοτήτων της και την επιβράδυνση της ζήτησης, που έχει προκαλέσει έναν οδυνηρό πόλεμο τιμών.

«Εργαζόμενοι σκληρά τα επόμενα 15 με 20 χρόνια, θα γίνουμε ένας από τους κορυφαίους 5 κατασκευαστές αυτοκινήτων παγκοσμίως, στην προσπάθειά μας να ενισχύσουμε τη συνολική κινεζική βιομηχανία του αυτοκινήτου», δήλωσε κατά την τελετή ο διευθύνων σύμβουλος Λέι Τζουν.

Διαβάστε επίσης:

Θολωμένα τζάμια: Διώξτε την υγρασία από το αυτοκίνητό σας με αυτό το tip

Πωλήσεις αυτοκινήτων: Αύξηση κατά 33% τον Οκτώβριο – Περισσότερες και οι μοτοσυκλέτες

Γιατί οι καινούριες μπαταρίες αυτοκινήτου δεν κρατούν όσο οι αρχικές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09