search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 05:10
MENU CLOSE

Η πιο απολαυστική ανασκόπηση του 2023 σε ένα βίντεο

29.12.2023 06:00
end-of-year

Το 2023 μετρά τις τελευταίες του μέρες και θα μπορούσαμε να πούμε πως δεν ήταν μια απλή ευχάριστη βόλτα στο πάρκο. Πολλά συνέβησαν από πολέμους μέχρι ενθρονίσεις, εκλογές, πλημμύρες και φωτιές. Όμως θα επικεντρωθούμε στα καλά, τα αστεία και τα παράξενα που έγιναν μέσα στη χρονιά κι ήταν πολλά.

Ενθρόνιση του Βασιλιά Καρόλου

Πρώτος σταθμός της ανασκόπησής μας η ενθρόνιση του Βασιλιά Καρόλου μετά της Καμίλα. Στις 9 Σεπτεμβρίου για πρώτη φορά εδώ και 70 χρόνια, ακούστηκε στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου στο Λονδίνο ο βρετανικός εθνικός ύμνος με την αλλαγή στους στίχους «God save the King» (Ο Θεός να σώζει τον βασιλιά). Η εκδοχή αυτή που αναφέρεται σε άνδρα μονάρχη αντικαθιστά το «God save the Queen» (Ο Θεός να σώζει τη βασίλισσα), τον ύμνο που ακουγόταν από την άνοδο της Ελισάβετ στον θρόνο το 1952.

Εμφανώς συγκινημένος ο Κάρολος Γ΄ απευθύνθηκε στους πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «ο θάνατος της πολυαγαπημένης μου μητέρας, της βασίλισσας, είναι μια στιγμή υπέρτατης θλίψης για εμένα», τόνισε ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ της Βρετανίας.

«Η απώλειά της θα γίνει βαθιά αισθητή σε όλη τη χώρα, την κοινοπολιτεία και για αμέτρητους ανθρώπους», είπε ο μεγαλύτερος γιος της Ελισάβετ Β’.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου κερδίζει τη δίκη για το ατύχημα που είχε στο σκι

Ο Τέρι Σάντερσον, προσέφυγε στα δικαστήρια κατά της ηθοποιού νωρίτερα φέτος, για το ατύχημα που είχαν στο χιονοδρομικό κέντρο Deer Valley στη Γιούτα το 2016. Ο 76χρονος μήνυσε την Γκουίνεθ Πάλτροου ζητώντας 3 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία αργότερα μείωσε σε 300.000. Υποστήριξε ότι του προκάλεσε εγκεφαλική βλάβη και τέσσερα σπασμένα πλευρά, έπειτα από σύγκρουση τους ενώ εκείνη έκανε σκι.

Οι δικηγόροι της Πάλτροου απάντησαν την αγωγή, υποστηρίζοντας ότι ο Σάντερσον ήταν αυτός που την χτύπησε εξαρχής. Η δίκη ξεκίνησε τον Μάρτιο και καθημερινά μονοπωλούσε το ενδιαφέρον τω ΜΜΕ παγκοσμίως, καθώς ο κόσμος παρακολουθούσε τη δίκη καθώς προέκυπταν όλο και πιο παράξενες λεπτομέρειες. Στο τέλος η Παλτροου εκτός από τη δίκη κέρδισε και τις εντυπώσεις με τις στυλιστικές της επιλογές.

Cardi B και Pink Vs θαυμαστών που πετάνε στη σκηνή διάφορα

Σε ένα viral βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok, ένας θαυμαστής της Cardi B φαίνεται να της είχε ρίξει στο πρόσωπο ένα ποτήρι με ποτό καθώς η τραγουδίστρια ανέβαινε στην σκηνή. Η Cardi εμφανώς σοκαρισμένη της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Belcalis Marlenis Almánzar, αντέδρασε αμέσως πετώντας το μικρόφωνό της στον απείθαρχο παρευρισκόμενο. Από τα πλάνα δεν είναι ξεκάθαρο αν ο στόχος της ράπερ του «WAP» χτύπησε όντως τον θαυμαστή.

Ωστόσο, το βίντεο δείχνει την Cardi να φωνάζει επίσης κάποια ακατάληπτα λόγια, καθώς η ασφάλεια έσπευσε να συνοδεύσει τον θαυμαστή έξω από την εκδήλωση.

Κατά τη διάρκεια του σόου της στο Hyde Park του Λονδίνου, η 42χρονη Pink ξαφνιάστηκε όταν μέλος του κοινού, της έδωσε ένα σακουλάκι με απομεινάρια καύσης! Όταν το σακουλάκι με την τέφρα «προσγειώθηκε» στη σκηνή, η τραγουδίστρια διέκοψε τη ροή του μουσικού της προγράμματος. Χωρίς να κρύψει την αμηχανία της, το έπιασε και κοίταξε προς το μέρος του ανθρώπου που το πέταξε. «Είναι η μαμά σου; Δεν ξέρω πώς να νιώσω γι’ αυτό» του είπε και προσπάθησε να συνεχίσει την performance της.

Αφού ανέβηκε ξανά στη σκηνή από τον κεντρικό διάδρομο, η Pink πρόσθεσε: «Πρέπει να πω ότι ήταν η πρώτη φορά».

Η μανία με την Barbie

Η υποκριτική, η σκηνοθεσία, η φωτογραφία, τα σκηνικά και τα ρούχα της ταινίας φαίνεται πως πέρασαν σε δεύτερη μοίρα, με τους ειδικούς να υποστηρίζουν πως η Warner έστησε τη «διαφημιστική καμπάνια της χρονιάς», προκαλώντας φρενίτιδα για τη διάσημη κούκλα, τη λεγόμενη Barbie-mania. «Κανείς δεν ήξερε περί τίνος πρόκειται, ωστόσο πήγαμε να τη δούμε», αναφέρουν χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Από τον Ιανουάριο toy 2023, έχουν γραφτεί σχεδόν μισό εκατομμύριο άρθρα για την Barbie, 86.000 από τα οποία, δημοσιεύτηκαν μόνο τον τελευταίο μήνα, σύμφωνα με τα στοιχεία του MuckRack. Από αυτά τα άρθρα, μόνο το 1,4% αφορούσε την ταινία. Τα υπόλοιπα κάλυπταν θέματα δημοσίων σχέσεων, όπως συνεργασίες, τοπικές εκδηλώσεις και φήμες διασημοτήτων. Η Mattel έχει υπογράψει συμφωνίες αδειοδότησης με περισσότερες από 100 μάρκες. Μπορεί κανείς φέτος να ντυθεί με ένα σωρό ρούχα Barbie από την Gap, την Primark ή τη Forever 21, ή να φορέσει τα παπούτσια της από την Aldo ή τα πατίνια της από τη Skatehut και το μακιγιάζ της (NYX Cosmetics και άλλα). Οι λάτρεις της 64χρονης Barbie μπορούν επίσης να απολαύσουν το παγωμένο γιαούρτι της Pinkberry με το σήμα της ή να κάνουν τις διακοπές τους σε κάποιο Airbnb που να θυμίζει το κουκλίστικο σπίτι της.

Η Βικτόρια Μπέκαμ και η εργατική τάξη

Στο ντοκιμαντέρ του Netflix «Beckham» μαθαίνουμε άγνωστες πτυχές της ζωής των Μπέκαμ και πως η καριέρα του άσου στο ποδόσφαιρο Ντέιβιντ επηρέασε τις ζωές όλων. Επιπλέον βλέπουμε την «άκαμπτη» κι αγέλαστη Βικτόρια να είναι πιο χαλαρή και να διακωμωδεί καταστάσεις του παρελθόντος που τότε φάνταζαν εξαιρετικά τραγικές. Η Posh των Spice Girls αποδείχτηκε ότι όχι απλά δεν είναι «ξινή» όπως την χαρακτηρίζουν αλλά έχει και πολύ χιούμορ. Σε ένα στιγμιότυπο του ντοκιμαντέρ η βικτόρια λέει πως οι γονείς της ήταν σκληρά εργαζόμενοι κι ότι μάλιστα ανήκαν στην εργατική τάξη. Ο Ντέιβιντ κάνει σκληρό expose στη γυναίκα του ρωτώντας τη μια πολύ απλή ερώτηση: «Τι αμάξι οδηγούσε ο πατέρας σου όταν σε πήγαινε στο σχολείο» για να πάρει μετά από πίεση την απάντηση «Μια Rolls – Royce».

Δείτε το βίντεο με τις πιο απολαυστικές στιγμές του 2023

Διαβάστε επίσης:

Απειλές Ισραήλ κατά Χεζμπολάχ: «Να είμαστε έτοιμοι για επίθεση στον Λίβανο», λέει ο αρχηγός του γενικού επιτελείου εθνικής άμυνας

Λωρίδα της Γάζας: Ο Μακρόν ζητεί εκ νέου «διαρκή κατάπαυση του πυρός»

Πήγε την κοπέλα του στη Ρώμη να της κάνει πρόταση γάμου κι εκείνη του είπε «όχι» (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04