search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 09:47
MENU CLOSE

Στις 5 Ιανουαρίου η κηδεία του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στο Όφενμπουργκ

29.12.2023 16:27
soible-new

Την ερχόμενη Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου, στην πόλη Οφενμπουργκ θα τελεστεί η κηδεία του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σύμφωνα με δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας.

Ο Γερμανός πολιτικός που διαδραμάτισε αποφασιστικό ρόλο στη διαμόρφωση της ιστορίας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας απεβίωσε σε ηλικία 81 ετών την περασμένη Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου.

Ο δήμος της πόλης Οφενμπουργκ, στο νοτιοδυτικό κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργης, αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα της εφημερίδας Offenburger Tageblatt.

Η κηδεία πρόκειται να τελεστεί στην προτεσταντική εκκλησία της πόλης, και η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο ιστορικό νεκροταφείο Waldbach στο Οφενμπουργκ, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Ο Σόιμπλε ήταν επίτιμος δημότης της συγκεκριμένης πόλης.

Διαβάστε επίσης

Απειλές Ισραήλ κατά Χεζμπολάχ: «Να είμαστε έτοιμοι για επίθεση στον Λίβανο», λέει ο αρχηγός του γενικού επιτελείου εθνικής άμυνας

Λωρίδα της Γάζας: Ο Μακρόν ζητεί εκ νέου «διαρκή κατάπαυση του πυρός»

ΗΠΑ: Απολύθηκε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου του Ουισκόνσιν – Είχε ανεβάσει βίντεο πορνό με τη σύζυγό του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 09:47