search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 06:09
MENU CLOSE

ΤikTok: Ψεύτικο ήταν τελικά το viral video με την αποτυχημένη πρόταση γάμου στη Ρώμη – Δείτε το video που το αποκαλύπτει

29.12.2023 09:13
ROMA

Η όμορφη πρόταση γάμου στη Ρώμη με τον τενόρο στην οποία «αρνήθηκε» η υποψήφια νύφη ήταν τελικά… στημένη!

Ο λογαριασμός Herclueless στο TikTok που είχε ποστάρει το σχετικό κλιπ, το οποίο έγινε viral με δεκάδες εκατομμύρια views αφού το αναδημοσίευσαν πολλά διεθνή ΜΜΕ, έκανε πριν από μερικές ώρες νέα ανάρτηση, αποκαλύπτοντας την αλήθεια.

Στο νέο βίντεο εμφανίζονται τέσσερα άτομα, δυο άνδρες και δύο γυναίκες. «Η ομάδα πίσω από την ψεύτικη δημόσια πρόταση γάμου που τσάντισε 20 εκατομμύρια άτομα» αναφέρει η λεζάντα, επιβεβαιώνοντας την υποψία πολλών ότι η ρομαντική πρόταση γάμου με την ατυχή κατάληξη δεν ήταν παρά ένα καλογυρισμένο σκετσάκι.

Στο αρχικό κλιπ που προκάλεσε έντονες συζητήσεις σχετικά με το πόσο… σοφό είναι να κάνει κανείς πρόταση γάμου δημοσίως, εμφανίζεται ένα ζευγάρι να χορεύει στην πολυσύχναστη Via dei Condotti στη Ρώμη. Αφού τελειώνει ο χορός, ο άνδρας γονατίζει και τείνει ένα δαχτυλίδι στη γοητευτική συνοδό του, που δείχνει ξαφνιασμένη, ενώ ένας τενόρος τραγουδάει το «O Sole Mio».

Μετά από αρκετές αμήχανες στιγμές κατά τις οποίες η κοπέλα εμφανίζεται να προσπαθεί να πείσει τον άνδρα να σηκωθεί, εκείνη απαντά αρνητικά στην πρόταση και ο δήθεν πληγωμένος εραστής σηκώνεται όρθιος.

Διαβάστε επίσης:

Απειλές Ισραήλ κατά Χεζμπολάχ: «Να είμαστε έτοιμοι για επίθεση στον Λίβανο», λέει ο αρχηγός του γενικού επιτελείου εθνικής άμυνας

Λωρίδα της Γάζας: Ο Μακρόν ζητεί εκ νέου «διαρκή κατάπαυση του πυρός»

Γάζα: Συνεχείς φονικοί βομβαρδισμοί από τον ισραηλινό στρατό – «Ανοιχτή» σε νέα ανακωχή η Χαμάς (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09