search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 22:19
MENU CLOSE

Τροχαία: «Έβρεξε» κλήσεις στη Θεσσαλονίκη – 800 παραβάσεις σε 24 ώρες

31.12.2023 10:59
troxaio-new

Εκατοντάδες παραβάσεις για παράνομη στάθμευση, υπερβολική ταχύτητα και οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, βεβαίωσαν μόνο το τελευταίο 24ωρο αστυνομικοί της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο των συστηματικών τροχονομικών ελέγχων που πραγματοποιεί η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, με στόχο την οδική ασφάλεια, τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και την εξάλειψη των συνθηκών που επιτείνουν τις συνέπειες τους, χθες, στο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης, βεβαιώθηκαν συνολικά 775 παραβάσεις.

Συγκεκριμένα, οι 532 αφορούσαν παράνομη στάθμευση, οι 129 υπερβολική ταχύτητα, οι 9 οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και οι 105 άλλες παραβάσεις.

Επίσης, κατόπιν εντολής του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας, αστυνομικοί της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Κιλκίς, από χθες το βράδυ έως σήμερα το πρωί, παρείχαν συνδρομή πραγματοποιώντας ελέγχους οχημάτων, όπου διαπίστωσαν συνολικά 104 παραβάσεις που αφορούσαν σε παράνομη στάθμευση.

Παρόμοιες αστυνομικές δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς.

Διαβάστε επίσης:

Στέλιος Ρόκκος: Η τελευταία ανάρτηση του αδερφού του πριν τον θάνατό του (Photo)

Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Το εορταστικό ωράριο για σούπερ μάρκετ και καταστήματα

Μαγιορκίνης για νέα έξαρση κορωνοϊού: «Είμαστε μακριά από το ενδεχόμενο της υποχρεωτικότητας» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 22:19