search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:06
MENU CLOSE

Η Χαμάς κάνει Πρωτοχρονιά στην Αθήνα!…

01.01.2024 12:36
xenophon_mproutzakis_new-1

Η πρώτη ενέργεια του Δημάρχου της Αθήνας ήταν να καπελώσει την ελληνική Πρωτοχρονιά με τις παλαιστινιακές σημαίες να ανεμίζουν. Το μήνυμα εκτός από την αλληλεγγύη στους τρομοκράτες της Χαμάς (που ξεκοίλιασαν 1200 ανθρώπους, βίασαν γυναίκες, μωρά, ηλικιωμένες, ακρωτηρίασαν τα γεννητικά τους όργανα, βεβήλωσαν σορούς περιφέροντας γυμνά νεκρά κορίτσια σα λυσσασμένα κτήνη) ήταν σαφές.

Θα είναι δέσμιος των ακροαριστερών παραφρόνων φανατικών της τρομοκρατίας και των υπολειμμάτων του συριζαϊκού ασκεριού που τον στήριξαν με την ευλογία του ΠΑΣΟΚ που φέρει βαρύτατη ευθύνη σ’ αυτήν την περίπτωση.

 Να θυμίσουμε στο ΠΑΣΟΚ ότι όπως ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργάστηκε μια χαρά και ευδοκίμως με τους χρυσαυγίτες, έτσι τώρα και το ΠΑΣΟΚ συνεργάστηκε με τους «χρυσαυγίτες» της απέναντι όχθης, που υποστηρίζουν τρομοκράτες, τον Πούτιν, το Ιράν, τη Χαμάς, τον Ερντογάν, και όλο το …ευωδιαστό μπουκέτο του κόσμου.

Σε κάθε του απόφαση θα έχει μπροστά του τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ και όλο αυτό τον φανατικό συρφετό των σκοταδιστών που θεωρούν τους εαυτούς τους απόστολους της σωτηρίας του κόσμου. Και πες -που δεν λέω- ότι θέλει να στείλει ένα μήνυμα ειρήνης. Δεν έβρισκε και ένα κοριτσάκι από την Ουκρανία ή καμιά Ουκρανική σημαία; Αυτά είναι κε Δούκα τα ισχυρά μηνύματα ειρήνης; Το ισχυρότερο μήνυμα της ειρήνης θα ήταν να ανέβαζες και ένα κακοποιημένο ισραηλινό κορίτσι από την Συναυλία

Ειρήνης στο Ισραήλ όπου κατακρεουργήθηκαν όλοι όσοι το παρακολούθησαν – για κακή τους τύχη…

Ο Δήμαρχος Αθηναίων είναι το νέο πρόσωπο του λαϊκισμού, είναι η συνέχεια της παρακμιακής ιστορίας που πυροδότησαν τα γεγονότα του 2008 και κορυφώθηκαν το 2015 με δραματικές συνέπειες για την χώρα – την οποία έφεραν στο χείλος της καταστροφής.

Ο Δούκας των Αθηνών -το σημειώνω εμφατικά την πρώτη μέρα της ανάληψης των καθηκόντων του- θα είναι το νέο μοιραίο πρόσωπο για την Αθήνα και την χώρα.

Η προσοχή έχει στραφεί στις γελοιότητες του βασικού μετόχου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, αλλά σύντομα θα μετατοπιστεί στο πρόσωπο του νέου ουρανοκατέβατου συντρόφου Δημάρχου που πλέον με την ευγενική στήριξη του ΠΑΣΟΚ (το οποίο αναγνωρίζει ως μοναδικό εχθρό την Δεξιά και τον Μητσοτάκη κυρίως) ξεκινά μια νέα θητεία με στόχο να χρησιμοποιηθεί η Αθήνα ως μέσο και όχι ως σκοπός.

Δεν είμαι σίγουρος αν θα μείνει τελικά ευχαριστημένος ο κύριος Ανδρουλάκης από τις εξελίξεις. Θα το δούμε! Αυτό, ωστόσο, μας ενδιαφέρει λίγο έως ελάχιστα. Καθώς η Αθήνα αναμένεται να γίνει κέντρο δράσης αλληλεγγύης στους μετανάστες, στην Παλαιστίνη, στις  πορείες, στις απεργίες. Θα γίνει μια πρωτεύουσα γεμάτη συμβολισμούς για την ειρήνη και τον άνθρωπο, γεμάτη από αγωνιστικό πάθος.

Δηλαδή, κύριε Δούκα, αυτό έλλειπε από την Αθήνα; Η στήριξή μας στην Παλαιστίνη; Τώρα όλοι μας νιώθουμε πια ασφαλείς και πιο σίγουροι για τις ζωές μας χάρη σε εσάς. Δηλαδή, αυτή είναι η προτεραιότητά μας για την Αθήνα, αυτός ήταν ο βαθύς καημός μας; Να γιορτάσει η Αθήνα σαν Γάζα την Πρωτοχρονιά;

Όλοι αυτοί που βαρέθηκαν να διαθέσουν μιαν ώρα το πολύ για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, θα έχουν μια πενταετία να διαμαρτύρονται με την ησυχία τους για ότι θα επακολουθήσει…

Πέρα από τις πίσω βλέψεις του νέου Δημάρχου που μάλλον δεν αφορούν την Αθήνα και είναι πιο φιλόδοξες από ότι φαίνεται, η αξιοθρήνητη στήριξή του στους τρομοκράτες της Χαμάς (αυτά με τον παλαιστινιακό λαό, αλλού…) υπονομεύει τα θεμέλια της εθνικής εξωτερικής πολιτικής και των στρατηγικών μας συμμαχιών – και παίζει με την ασφάλεια της χώρας.

Να θυμίσουμε στον νέο Δήμαρχο ότι η Παλαιστίνη είναι ο υπ’ αριθμόν 1 σύμμαχος του Ερντογάν, ο οποίος σκοπεύει να την χρησιμοποιήσει εξαργυρώνοντας την στήριξη του «Παλαιστινιακού Λαού» (όπως με τη Λιβύη) με ένα τουρκοπαλαιστινιακό μνημόνιο! Ο διεθνιστής Δήμαρχος των Αθηναίων είναι το πρόσωπο της πίσω πόρτας που θα χρησιμοποιήσουν οι λαϊκιστικές αντάρτικες δυνάμεις του πολιτικού μας συστήματος. Ο νέος Δήμαρχος εκφράζει την επανάληψη του λάθους του 2015. Είναι το νέο μεγάλο λάθος μετά το 2015.

Διαβάστε επίσης

Καλάθι ακρίβειας και προπαγάνδας

Το σημαντικότερο πρόσωπο της χρονιάς είναι ο Άλλος!

Παράταση ζωής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:01