search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 14:18
MENU CLOSE

Ρόκκος: Συντετριμμένη η σύζυγός του για τον θάνατο του αδερφού του – Η συγκινητική ανάρτηση στα social media

01.01.2024 11:34
rokkos-syzygos-new

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του βιώνει τις τελευταίες ημέρες ο Στέλιος Ρόκκος καθώς ο αδερφός του που ήταν ψαράς πνίγηκε σε θαλάσσια περιοχή της Λήμνου.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, ο Νίκος Ρόκκος εντοπίστηκε νεκρός από ιδιώτη, το απόγευμα του Σαββάτου (30/12) στη Λήμνο, στην παραλία «Αμνίου» στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου, όπου είχε πάει για ψαροντούφεκο.

Η σύζυγος του τραγουδιστή, Λελέ Γκόφα, συντετριμμένη από τη μεγάλη απώλεια έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στα social media, νιώθοντας την ανάγκη να εκφράσει τον πόνο και την οδύνη της για το τραγικό γεγονός.

«Κάθε φορά που έβλεπα να ρωτήσεις τα social για πένθος αναρωτιόμουν και κορόιδευα. Έλεγα δηλαδή τώρα μέσα στον πόνο τους αυτό σκέφτηκα να κάνουν. Αυτή τη φορά όμως νιώθω τεράστια ανάγκη να φωνάξω πόσο σε αγαπάμε, πόσο θα μας λείπεις για πάντα Νίκο μας. Τίποτα δεν θα είναι ξανά το ίδιο εδώ. Εύχομαι εκεί που πήγες να είναι πραγματικά τόσο όμορφα και ας πονάμε εμείς εδώ που δεν ξέρουμε» έγραψε.

Διαβάστε επίσης:

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Πώς αποχαιρέτησε τον χρόνο που πέρασε – «Έμαθα, χάρηκα, πόνεσα…»

Πηγή Δεβετζή: Το ξέφρενο τσιφτετέλι που… έριξε το πλατό! (Video)

Βαρθακούρης: «Κατάλαβα ότι η Αντελίνα ήταν η γυναίκα που θα μου έβαζε τα δύο παπούτσια σε μία σαγιονάρα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 14:15