search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 16:47
MENU CLOSE

Πέθανε η ηθοποιός Βίκυ Σταύρακα

03.01.2024 23:32
theatro-new
Πηγή: Pixabay

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, καθώς έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Βίκυ Σταύρακα. Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Μεγάλη θλίψη! Η πρώτη καλλιτεχνική απώλεια για φέτος! Ένα γλυκό κορίτσι η Βίκυ Σταύρακα, μια υπέροχη ηθοποιός, αθόρυβη, χαμηλών τόνων, αγωνίστρια, πάντα πρώτη στους αγώνες και τις διεκδικήσεις του Σωματείου μας.

Πρωτοσυνεργαστήκαμε το 81 σε μια διεθνή συμπαραγωγή του ΣΕΗ σε συνεργασία με το ΜΕΠΕΡΛΙΝΕΡ ΑΝΣΑΜΠΛ της τότε Ανατολικής Γερμανίας στο ” Μικρό Μαχαγκονυ” του Μπρεχτ κι από τότε μας ένωσε βαθιά φιλία. Κρίμα που ταλαιπωρήθηκε τόσο! Η Βίκυ μας πάει να συναντήσει τον αγαπημένο της Αντώνη Βλησσίδη, τον συνάδελφό μας, που τη λάτρευε κι έφυγε κι αυτός πρόωρα. Καλό ταξίδι αγαπημένη μας» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Διαβάστε επίσης:

Σύρος: Νεαρός με skateboard πετάχτηκε στον καταπέλτη πλοίου – Σωτήρια η παρέμβαση του άνδρα του Λιμενικού

Καιρός: Έρχεται χειμωνιάτικο σκηνικό – Πού θα χιονίσει

Θεσσαλονίκη: Ξύλο στη μέση του δρόμου για ένα τρακάρισμα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 16:46