search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 13:42
MENU CLOSE

Στήριξη με… αστερίσκους στον Δούκα

04.01.2024 14:31
doukas_sintagma_simaies_0401_1460-820_new

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέρριψε κατηγορηματικά τις κατηγορίες που εκτοξεύτηκαν κατά του νέου δήμαρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, από διάφορους δημοσιολογούντες, για τις παλαιστινιακές σημαίες που κυμάτιζαν στο Σύνταγμα κατά τη διάρκεια της γιορτής του δήμο για την πρωτοχρονιά.

Αφού ο Παύλος Μαρινάκης άφησε αιχμές για άλλους δημάρχους (μάλλον αναφερόταν στον δήμαρχο Χαλανδρίου, Σίμο Ρούσσο), που ύψωσαν σημαία της Παλαιστίνης στα δημαρχεία τους, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «το να κατηγορούμε τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Αθηναίων για σημαίες που υψώθηκαν στο κοινό σε μια εκδήλωση, την ώρα που αυτός ήταν στο βήμα, νομίζω ότι είναι άδικο».

Ωστόσο, δείχνοντας τις διαθέσεις της κυβέρνησης απένταντι στον Χ. Δούκα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συμπλήρωσε ότι «ο κ. Δούκας θα κριθεί συνολικά για το έργο του, για τη στάση του σε όλα τα ζητήματα, και σε σχέση με τις αρμοδιότητές του, και πόσο θα στηρίξει την προσπάθεια της κυβέρνησης για την επιβολή του νόμου. Αλλά νομίζω ότι αυτή ήταν μια κριτική που ήταν άδικη».

Διαβάστε επίσης:

Τα δύο μηνύματα της τοποθέτησης Χρυσοχοΐδη

Οι υπουργοί που τη… γλίτωσαν στον χθεσινό ανασχηματισμό – Γιατί ο Μητσοτάκης τους έδωσε χρόνο

Ανδρουλάκης – Κασσελάκης ξανά μαζί!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 13:42