search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 09:59
MENU CLOSE

Εορταστικό ρεκόρ τηλεθέασης έκανε το «Survivor» με την πρεμιέρα του – Πρώτος ο «Εκατομμυριούχος» το Σάββατο

08.01.2024 19:15
survivor_0401_1460-820_new
credit: Facebook/@Survivor Greece

«Έσκισε» σε τηλεθέαση το «Survivor» με το πρώτο επεισόδιο στέλνοντας το δείκτη τηλεθέασης στο 11,5%, ποσοστό που αντιστοιχεί σε 1.160.000 ζευγάρια μάτια, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen και ήταν το κορυφαίο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

Ήταν όμως το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» εκείνο που συγκέντρωσε τα περισσότερα βλέμματα του Σαββάτου.

Οι «Απαράδεκτοι» του Σαββάτου είχαν επίσης «πέραση» και ξεπέρασαν σε απόδοση ακόμα και το μουσικό «Σάββατο με φίλους» του Σκάι, Τρίτη επιλογή της ημέρας. Ο σταθμός του Φαλήρου θεωρητικά πρέπει να είναι ικανοποιημένος καθώς το παρεμφερές πρόγραμμα «Σπίτι με το Mega» δεν ήταν στην δεκάδα με τα δημοφιλέστερα της ημέρας, αν και με αφιέρωμα στον αξέχαστο Βασίλη Καρρά.

Πάντως στα αξιοπρόσεκτα του Σαββάτου τα πολλά δελτία ειδήσεων το πιθανότερο από το ενδιαφέρον των τηλεθεατών να μάθουν σε μεγάλο βαθμό πως γιορτάστηκαν σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού τα Θεοφάνεια, αλλά και όσα συζητήθηκαν ανάμεσα στο πρωθυπουργό και τον ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν  για την Ελλάδα, τα ελληνοτουρκικά κλπ.

Η ειδησεογραφία φαίνεται να κυριάρχησε στις προτιμήσεις των τηλεθεατών οι οποίοι ανέδειξαν  και την Κυριακή δελτία ειδήσεων σε κορυφαία προγράμματα της ημέρας.

Θεαματική πάντως ήταν- τηρουμένων των αναλογιών- η τηλεθέαση του «Survivor» στην έναρξη του. Βοήθησε και το γεγονός ότι απέναντι του δεν είχε αντίστοιχου βεληνεκούς ανταγωνισμό.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Σάρωσε ο Σκάι την Κυριακή, επικράτησε ο Alpha το Σάββατο

«Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος»: Το σερί παραμονής στην κορυφή της τηλεθέασης συνεχίστηκε

Τηλεθέαση (5/1): Οι σειρές «Στο παρα πέντε» και «Είσαι το ταίρι μου» έδωσαν την πρωτιά στο Mega (πίνακας)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 09:58