search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 19:34
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Ο… Πορτογάλος Ανδρέας Σπυρόπουλος (Video) 

08.01.2024 06:02
spyropoulos

Στην Πορτογαλία για το Συνέδριο του Πορτογαλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος βρέθηκε ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Σπυρόπουλος. 

Ο κ. Σπυρόπουλος, ο οποίος πέρασε το Σαββατοκύριακο του στη Λισαβόνα, είχε την ευκαιρία να πάρει κάποιες ιδέες από τους Υπουργούς της Πορτογαλικής Κυβέρνησης, αφού στην χώρα της Ιβηρικής κυβερνά το «αδελφό κόμμα» του ΠΑΣΟΚ

Ένα από τα θέματα που απασχολήσαν τον Ανδρέα Σπυρόπουλο – από τις κεντρικές πολιτικές του ΠΑΣΟΚ – είναι η στεγαστική κρίση, καθώς είχε συνάντηση με την Αρμόδια Υπουργό. 

Στην ανάρτησή του ανέφερε: «Βρεθήκαμε το Σαββατοκύριακο στο 24ο Συνέδριο του Πορτογαλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος στη Λισαβόνα. Ακούσαμε και συζητήσαμε για τις βέλτιστες πρακτικές που εφαρμόστηκαν στην Πορτογαλία για τη βελτίωση του κοινωνικού κράτους αλλά και για το μεγάλο ζήτημα της στέγασης.

Είχαμε την χαρά και την τιμή να συνομιλήσουμε μεταξύ άλλων με τον Stefan Löfven, Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος και πρώην Πρωθυπουργό της Σουηδίας, με την Υπουργό Στεγαστικής Πολιτικής της Πορτογαλίας Marina Gonçalves και με τον νεοεκλεγέντα Γενικό Γραμματέα και ηγέτη του Πορτογαλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος Πεδρούνο

Θα συνεχίσουμε να αναζητούμε βέλτιστες πρακτικές από αλλά ευρωπαϊκά κράτη έτσι ώστε να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε πολιτικές και στη χώρα μας με κοινωνικό πρόσημο. Για να βοηθήσουμε ιδιαίτερα τη νέα γενιά του τόπου μας να κάνει οικογένεια και να αντιμετωπίσουμε το μεγάλο ζήτημα της υπογεννητικότητας»

Διαβάστε επίσης:

Ακατανόητο αυτογκόλ το «δάνειο Κασσελάκη» στον ΣΥΡΙΖΑ

Τα stories του Κυριάκου Μητσοτάκη από τα Χανιά (Photos)

Ευκαιρία αναβάπτισης ο γάμος ομοφύλων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 19:30