search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 18:31
MENU CLOSE

MasterChef: Τι αλλάζει στον 8ο κύκλο – Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα (video)

09.01.2024 09:23
masterchefs8

Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη πρεμιέρα του MasterChef 2024 άρχισε, καθώς ο 8ος κύκλος επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του Star.

Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος ακονίζουν ξανά τα μαχαίρια τους, και ετοιμάζονται για την πρεμιέρα τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024.

Όπως αποκάλυψε ο Χάρης Λεμπιδάκης στο «Breakfast@Star», έχουν γυριστεί ήδη 15-17 επεισόδια, έχουν γίνει και οι πρώτες αποχωρήσεις, ενώ έχει δημιουργηθεί και ένα ιδιαίτερα ρομαντικό κλίμα ανάμεσα σε δύο από τους παίκτες.

Οι αλλαγές

Πλέον μία καλή πρώτη εμφάνιση στις οντισιόν του μαγειρικού διαγωνισμού δεν εξασφαλίζει σε έναν ικανό μάγειρα την ποδιά και την πρόκρισή του στην επόμενη φάση, αλλά από εκείνο το σημείο ξεκινούν μονομαχίες ανάμεσα στους συμμετέχοντες.

Ο διαγωνισμός είναι φέτος πιο ανταγωνιστικός από ποτέ, όμως μοιράζει και πολλά δώρα και χρηματικά έπαθλα, τα οποία συνολικά ξεπερνούν τις 160.000 ευρώ!

Στις οντισιόν δεν θα εμφανίζεται ένας ένας παίκτης για να μαγειρέψει μπροστά στους κριτές. Αντίθετα, θα εμφανίζονται σε δυάδες, και στο τέλος της διαδικασίας, θα παίρνει μόνο ο ένας την ποδιά για την επόμενη φάση.

Αυτό σημαίνει ότι αν σε ένα ζευγάρι διαγωνίζονται δύο πολύ καλοί παίκτες, ο ένας θα «χαθεί», ενώ σε ένα ζευγάρι με μέτριους μάγειρες, ο ένας θα περάσει.

Διαβάστε επίσης:

Εορταστικό ρεκόρ τηλεθέασης έκανε το «Survivor» με την πρεμιέρα του – Πρώτος ο «Εκατομμυριούχος» το Σάββατο

Τηλεθέαση: Σάρωσε ο Σκάι την Κυριακή, επικράτησε ο Alpha το Σάββατο

«Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος»: Το σερί παραμονής στην κορυφή της τηλεθέασης συνεχίστηκε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 18:30