search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 03:02
MENU CLOSE

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Βίντεο – ντοκουμέντο με τους κατηγορούμενους να πετούν αντικείμενα της εγκύου στα σκουπίδια

10.01.2024 18:14
katigoroumenoi thessaloniki gynaikoktonia- new

Ξετυλίγεται το κουβάρι των αποκαλύψεων για τις κινήσεις των δύο φίλων που κατηγορούνται για την δολοφονία της 41χρονης στη Θεσσαλονίκη, τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς, όταν προσπάθησαν να εξαφανίσουν τα ίχνη της γυναίκας.

Βίντεο ντοκουμέντο, που παρουσίασε το newsit.gr δείχνει τους δύο κατηγορούμενους λίγο μετά το φονικό, να πετούν προσωπικά της αντικείμενα σε κάδους απορριμάτων,.

Στα βίντεο που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας καταστημάτων περίπου στις 12.15 τα μεσάνυχτα, φαίνεται αρχικά ο 39χρονος σύντροφός της γυναίκας, μαζί με τον 34χρονο συνεργό του, να περπατούν στην οδό Περικλέους, πολύ κοντά στο διαμέρισμα που έγινε το φονικό και να κοιτάζουν προσεκτικά τον δρόμο.

Στα επόμενα δευτερόλεπτα οι κάμερες τους καταγράφουν να πετούν τη σακούλα στον κάδο απορριμάτων με σκοπό να ενισχύσουν το σενάριο της εξαφάνισης και στη συνέχεια αποχωρούν.

Παράλληλα σε φωτογραφίες που παρουσίασε το newsit.gr αποτυπώνεται καρέ – καρέ η δράση των δύο φίλων μετά τη δολοφονία της 41χρονης γυναίκας, αλλά και οι τελευταίες στιγμές της άτυχης γυναίκας. Σε μια από τις φωτογραφίες αυτές φαίνονται οι δύο φίλοι να κουβαλάνε το μπαούλο μέσα στο οποίο τοποθέτησαν το πτώμα της γυναίκας.

Οι δείκτες του ρολογιού δείχνουν ακριβώς μεσάνυχτα της 1ης Ιανουαρίου του 2023,  όταν ο σύντροφος της Γεωργίας βγαίνει από την πολυκατοικία της οδού Αριστείδου και τρέχει. Λίγο νωρίτερα, λίγο πρις τις 23.00 ο 39χρονος μαζί με την 41χρονη επέστρεψαν στο σπίτι όπου διέμεναν, με την γυναίκα εντελώς ανυποψίαστη για το τι θα επακολουθούσε να κρατάει το χέρι του συντρόφου της.

 

Ένα λεπτό αργότερα ο φερόμενος ως δολοφόνος της 41χρονης γυναίκας κινείται μαζί με τον 34χρονο συνεργό του σε δρόμο κοντινό με το διαμέρισμα που έγινε η δολοφονία.

Έχουν περάσει περισσότερα από 16 λεπτά, όταν  οι δύο άνδρες βγαίνουν αυτή τη φορά μαζί από το διαμέρισμα της οδού Αριστείδου, ενώ πέντε λεπτά πριν από τη μια οι δύο τους κινούνται σε παράπλευρο δρόμο της περιοχής. Ο σύντροφος της 41χρονης κρατάει στα χέρια του μια σακούλα, όπου μέσα σε αυτή εκτιμάται ότι υπήρχαν αντικείμενα της Γεωργίας. Η σακούλα πετάχτηκε με σκοπό να ενισχύσει το σενάριο του φερόμενου δράστη που υποστήριζε ότι η σύντροφος του πήρε πράγματα της κι έφυγε από το σπίτι.

Στις 00:58, στις φωτογραφίες που παρουσιάζονται αποτυπώνεται ένα ασημί αυτοκίνητο, το οποίο ανήκει στον 34χρονο και μέσα σε αυτό φαίνεται να τοποθετήθηκε το μπαούλο με την σορό της άτυχης γυναίκας και μεταφέρθηκε σε δύσβατη περιοχή της Χαλκιδικής.       

Διαβάστε επίσης:

Ο Ταραβήρας θυμάται την περίοδο που ο Λάνθιμος έπαιζε μπάσκετ – Οι μνήμες από τη γειτονιά στο Παγκράτι (Photo)

Βόλος: Μετάνιωσε ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του επειδή βίαζε την κόρη του – «Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση»

Βέροια: Οδύνη στην κηδεία του βρέφους που σκότωσε η 37χρονη μητέρα του – Απομάκρυναν τον πατέρα που επιχείρησε να πλησιάσει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 01:19