search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 07:13
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Το αεροσκάφος της αντιπροέδρου Χάρις εξετράπη εξαιτίας κακοκαιρίας

10.01.2024 07:11
kamala harris new

Το Air Force Two, το αεροσκάφος που μετέφερε την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις, χρειάστηκε να εκτραπεί χθες Τρίτη κατά την επιστροφή του από την Ατλάντα στην Ουάσιγκτον εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών, ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες της.

Ενώ επέστρεφε από την Τζόρτζια στην αμερικανική πρωτεύουσα το αεροσκάφος «εξετράπη στο διεθνές αεροδρόμιο Ντάλες από την αεροπορική βάση Άντριους λόγω της κακοκαιρίας», εξήγησε η εκπρόσωπος Τύπου της κυρίας Χάρις, η Κίρστεν Άλεν, σε δελτίο Τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα.

Το αεροσκάφος αντιμετώπισε «διατμητικό άνεμο», σύμφωνα με πηγή ενημερωμένη για το συμβάν.

Ο συγκεκριμένος όρος της αεροπορίας αναφέρεται σε τοπικούς ανέμους που παρουσιάζουν απότομες και μεγάλες αλλαγές ταχύτητας και κατεύθυνσης σε μικρά χρονικά διαστήματα, κατά συνέπεια μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στην προσγείωση ή στην απογείωση αεροσκαφών.

Το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια στο Ντάλες και η κυρία Χάρις βρίσκεται στο σπίτι της, καθησύχασε η ανακοίνωση της εκπροσώπου της.

Σφοδρές βροχοπτώσεις και ισχυροί άνεμοι σαρώνουν την ανατολική ακτή των ΗΠΑ από χθες και τα φαινόμενα αναμένεται να συνεχιστούν σήμερα, σύμφωνα με την αμερικανική εθνική μετεωρολογική υπηρεσία (NWS).

Διαβάστε επίσης

«Ακραία επικίνδυνος» παραμένει ο Άντερς Μπρέιβικ για το νορβηγικό κράτος

Πώς επηρεάζουν τη συμπεριφορά μας οι σκοτεινές μέρες του Ιανουαρίου

Για ένατη φορά παππούς ο Ερντογάν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 07:13