search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 23:17
MENU CLOSE

Ανδρουλάκης: Γιατί είναι ο… σκάουτερ του ΠΑΣΟΚ;

11.01.2024 06:02
androulakis

Με ποδοσφαιρικούς όρους ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι σκάουτερ. Και αυτό γιατί ως αρχηγός του ΠΑΣΟΚ έχει καταφέρει να εντοπίσει στελέχη μέσα από το κόμμα και να τα βγάλει στην πρώτη γραμμή.

Ο… σκάουτερ Ανδρουλάκης λοιπόν θα επιχειρήσει να συνεχίσει να κάνει κάτι παρόμοιο καθώς το κόμμα διψά για στελεχική ενδυνάμωση. Μάλιστα, όπως έχει σημειώσει πολλάκις η στήλη μας το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως στις γυναίκες.

«Ανακαλύψεις» του Νίκου Ανδρουλάκη μεταξύ άλλων είναι άλλωστε οι δύο βουλευτές επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Μάντζος και Παναγιώτης Δουδωνής αλλά και ο Γραμματεάς του κόμματος Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Ο πρόεδρος του Κινήματος μάλιστα θέλει να «χτίσει» και με άλλα στελέχη. «’Χτίζουμε πολιτικά στελέχη, οικοδομούμε μια πολιτική σε πρόσωπα αξιόπιστα που μπορούν να κυβερνήσουν τη χώρα με επάρκεια», είναι και η δήλωσή του (Open).

Διαβάστε επίσης:

Ο Χαρδαλιάς ανακάλυψε ποιο ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα της Περιφέρειας Αττικής: Το… λογότυπο!

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις κατά του Μαρκόπουλου

Ο Τσακλόγλου ξαναχτυπά: Οι 60άρηδες να αφήσουν τις καλές θέσεις και να δουλέψουν σε σούπερ μάρκετ όπως στην Ιαπωνία  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 23:08