search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 05:20
MENU CLOSE

Με καρκίνο σε τελικό στάδιο ο Σβεν Γκόραν Έρικσον: «Έχω στην καλύτερη έναν χρόνο ζωής» (video)

11.01.2024 10:57
Sven-Goran_Eriksson

Ο πρώην προπονητής της Εθνικής Αγγλίας και της Λάτσιο, Σβεν Γκόραν Έρικσον, ανακοίνωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Σουηδίας πως διαγνώστηκε με καρκίνο και «έχει στην καλύτερη περίπτωση έναν χρόνο ζωής».

Όπως αναφέρει το Sky News, ο καρκίνος βρίσκεται στο τελικό στάδιο.

«Έχω στην καλύτερη περίπτωση έναν χρόνο ζωής» ανέφερε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, ο 75χρονος τεχνικός.

«Όλοι καταλαβαίνουν ότι έχω μια ασθένεια που δεν είναι ιάσιμη. Όλοι μαντεύουν ότι πρόκειται για καρκίνο και έτσι είναι. Αλλά πρέπει να παλέψω όσο περισσότερο μπορώ».

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση του, ο προπονητής είπε ότι έχει «ίσως στην καλύτερη περίπτωση ένα χρόνο, στη χειρότερη ακόμα λιγότερο. Ή στην καλύτερη περίπτωση υποθέτω ακόμη περισσότερο. Δεν νομίζω ότι οι γιατροί που έχω μπορούν να είναι απόλυτα σίγουροι, δεν μπορούν να βάλουν μια μέρα».

Και πρόσθεσε: «Είναι καλύτερα να μην το σκέφτομαι. Πρέπει να ξεγελάσεις τον εγκέφαλό σου. Θα μπορούσα να τριγυρνάω και να το σκέφτομαι συνέχεια και να κάθομαι στο σπίτι και να είμαι δυστυχισμένος και να σκέφτομαι ότι είμαι άτυχος και ούτω καθεξής. Είναι εύκολο να καταλήξεις σε αυτή τη θέση. Αλλά όχι, να βλέπεις τις θετικές πλευρές των πραγμάτων και να μην θάβεσαι στις αναποδιές, γιατί αυτή είναι η μεγαλύτερη αναποδιά απ’ όλες φυσικά».

Διαβάστε επίσης:

Euroleague: «Λύγισε» στο τέλος ο Ολυμπιακός – Έχασε από τη Μπαρτσελόνα με 86-78

Κύπελλο Ελλάδας: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ήρθαν ισόπαλοι (1-1) και η πρόκριση θα κριθεί στο Φάληρο

Ιταλία: Ένταση μεταξύ των οπαδών στο Λάτσιο-Ρόμα – «Βροχή» από φωτοβολίδες στο «Ολίμπικο» (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50