search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 05:41
MENU CLOSE

Βόλος: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του 33χρονου που βίαζε τη 18χρονη

11.01.2024 15:40
BOLOS_DOLOFONIA
magnesianews

Στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε η σορός του 33χρονου που δολοφονήθηκε από τον 50χρονο γαμπρό του το βράδυ της Τρίτης (9/1) στον Βόλο.

Κοιλιακή κάκωση από πυροβόλο όπλο και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις διαπίστωσε ο ιατροδικαστής στη σορό του 33χρονου. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες για την εξέταση του ιατροδικαστή, η κοιλιακή κάκωση προκλήθηκε από τον πυροβολισμό και οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις κατά πάσα πιθανότητα απο το κοντάκι της καραμπίνας, με το οποίο ο 50χρονος πατέρας της 18χρονης από το Βόλο τον χτύπησε στο κεφάλι.

Το χρονικό του εφιάλτη

To θύμα φέρεται να είναι βιαστής 18χρονης από τον Βόλο. Ο πατέρας της τον σκότωσε μόλις εκείνη του αποκάλυψε τον εφιάλτη που βίωνε για χρόνια στα χέρια του.

Πιο συγκεκριμένα, όπως γνωστοποιήθηκε ο 50χρονος δράστης της δολοφονίας έμαθε μόλις πριν από τέσσερις ημέρες για τη σεξουαλική κακοποίηση που υφίσταντο η κόρη του από τα 9 της χρόνια και τον εκβιασμό που ακολούθησε προκειμένου να μην μιλήσει.

Η 18χρονη, ωστόσο, δεν του ανέφερε αρχικά το όνομα του δράστη κάτι που συνέβη μετά από πολλές πιέσεις το πρωί της Τρίτης και ενώ οι δύο τους βρίσκονταν στο γραφείο του δικηγόρου τους για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Το θύμα έδειξε στον 50χρονο τα μηνύματα που της είχε στείλει ο κουνιάδος του από το δεύτερό του γάμο αποκαλύπτωντας ότι αυτός ήταν ο βιαστής της. «Αν δεν μου δώσεις τα χρήματα θα μιλήσω σε όλους και στην οικογένειά σου για τις φωτογραφίες», φέρεται να έγραφε ο κουνιάδος του 50χρονου σε ένα από τα μηνύματα με τα όποια απειλούσε την κόρη του.

Όπως αποκάλυψε η 18χρονη στον πατέρα της, ο εκβιασμός ξεκίνησε πριν από περίπου 12 μήνες όταν το κορίτσι έμαθε πως ο 33χρονος είχε στο κινητό του βίντεο και φωτογραφίες από τις αποτρόπαιες πράξεις του. Από τότε, της ζητούσε συχνά χρήματα και την απειλούσε ότι αν δεν το κάνει θα στείλει στους δικούς της τα επίμαχα αρχεία.

Οι απειλές και οι εκβιασμοί

Στο κινητό της κοπέλας πέρα από τα απειλητικά μηνύματα υπάρχουν βίντεο και φωτογραφίες με σκηνές από τους βιασμούς και για αυτό το λόγο η συσκευή εστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια για ανάκτηση όλων των αρχείων. Την ίδια ώρα, έρχονται στη δημοσιότητα νέα στοιχεία για τη δράση του θύματος της δολοφονίας στο Πήλιο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γνωστοποιηθεί μέχρι τώρα ο 33χρονος βίαζε την κόρη του γαμπρού από τότε που το κορίτσι ήταν 9 ετών. Αρχικά, εκμεταλλευόμενος την απουσία των γονιών της όσο αυτοί δούλευαν προσέγγισε το παιδί και το παρενοχλούσε λεκτικά. Στη συνέχεια, άρχισε να το θωπεύει και να το αγγίζει σε απόκρυφα σημεία ενώ μόλις η ανήλικη έγινε 12 ετών προχώρησε και στο βιασμό της.

Διαβάστε επίσης:

Χημικά και συμπλοκές μεταξύ ΜΑΤ και φοιτητών στο συλλαλητήριο (Photos)

Έρχεται η επιβίβαση με χρήση τραπεζικής κάρτας σε μετρό, τρόλεϊ, λεωφορεία και τραμ

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών: Ο Αχιλλέας Μπέος συμφωνεί με τον Νίκο Οικονομόπουλο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50