search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 12:14
MENU CLOSE

Άδωνις Γεωργιάδης: Δήλωση μετανοίας για τον «καυγά» με τον Άρη Πορτοσάλτε

12.01.2024 19:38
portosalte adonis

Με μια εκτενή ανάρτηση στα social media ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, βάζει τα πράγματα στη θέση τους σε σχέση με τον Άρη Πορτοσάλτε και τον «καυγά» που είχαν στον «αέρα» του ΣΚΑΪ με αφορμή τα πρόστιμα στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών.

Υπενθυμίζεται πως με αφορμή το πρόστιμο σε ανεμβολίαστους που καταργήθηκε τελικά, ακούστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης να λέει στον Άρη Πορτοσάλτε: «Μη γίνεσαι Σόιμπλε, γίνεσαι λίγο Σόιμπλε τον αείμνηστο», με τον Άρη Πορτοσάλτε να απαντά: «Ε, τώρα αυτό είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη…. Όχι πήγαμε μακριά». Άμεσα ο υπουργός ζήτησε συγγνώμη, λέγοντας «Το διαγράφω, μη γινόμαστε υπερβολικοί εννοώ. Συγγνώμη, χίλια συγγνώμη, mea culpa».

Ωστόσο, φαίνεται πως η απολογία δεν ήταν αρκετή, κι έτσι νωρίς το πρωί, ο Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσε να λύσει την «παρεξήγηση»:

«Χθες κατά την διάρκεια της συνέντευξης μου με τον @ArisPortosalte για την διαγραφή των προστίμων στους ανεμβολίαστους, μου ξέφυγε μία απαράδεκτη για τον Άρη Πορτοσάλτε φράση, που αμέσως ανακάλεσα, διότι δεν είχα πραγματικά καμμία πρόθεση να τον προσβάλω. Κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν κόντρα μου με αυτόν. Λοιπόν για να τα ξεκαθαρίζουμε: έχω γνωρίσει στην ζωή μου χιλιάδες ανθρώπους κατά κυριολεξία, αλλά κανέναν απολύτως τόσο ακέραιο όσο τον Άρη Πορτοσάλτε. Ξέρω ότι έχει φανατικούς φίλους και φανατικούς εχθρούς, όπως όλοι οι άνθρωποι που έχουν γνώμη και την υπερασπίζονται, αλλά μεταξύ των φανατικών του φίλων εμένα μπορείτε να με συμπεριλάβετε ως τον πιο φανατικό. Πραγματικά στενοχωρέθηκα με το χθεσινό περιστατικό, για το οποίο αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη, καμμία φορά όταν μιλάς σε ζωντανή εκπομπή μπορεί να ακουστεί κάτι όχι όπως θα το ήθελες. Ο ιδιος ούτε έδωσε σημασία και αποδεικνύοντας τον καλό του χαρακτήρα το ξέχασε αμέσως, όμως εγώ δεν θέλω να γράφεται τίποτε εναντίον αυτού του ανθρώπου εξαιτίας μου. Και φυσικά δεν θα συμφωνούμε σε όλα και συνήθως όταν μου ασκεί κριτική δίκιο έχει. Καλημέρα Άρη!

Βέβαια, το ύφος της απολογίας είναι περίεργο, με το πιο αξιοσημείωτο να είναι ότι ο μεν θεωρεί «χτύπημα» να τον αποκαλέσει κάποιος Σόιμπλε και ο δε «προσβολή», από τη στιγμή που αμφότεροι είχαν εκφράσει κατά καιρούς τον θαυμασμό τους για τον «ικανό Γερμανό πολιτικό» και την πολιτική που επέβαλε στη χώρα μας…

Διαβάστε επίσης:

Πολάκης για ομόφυλα ζευγάρια: Δεν μπορεί να ανέβει κανείς πάνω από 300 μέτρα υψόμετρο και να ανοίξει συζήτηση για άλλο θέμα

Κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Φλώρο είχε ο Παπασταύρου μετά το ΚΥΣΕΑ – «Το όνομά σας, Αρχηγέ, εμπνέει αναγνώριση και σεβασμό σε όλους»

Κώστας Σκρέκας για ακρίβεια: «Αν χρειαστεί θα πάρουμε επιπλέον μέτρα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 12:12