search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 06:49
MENU CLOSE

Κασσελάκης: Ετοιμάζει εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής για την ισότητα και τα δικαιώματα

12.01.2024 15:56
kasselakis 5432- new

Ο Στέφανος Κασσελάκης, που ξεκαθάρισε χθες με απόλυτο τρόπο, στη συνέντευξή του στην Μάρα Ζαχαρέα και στο Star, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσει το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών ετοιμάζει κι άλλες δράσεις όσον αφορά το θέμα των δικαιωμάτων και της ισότητας στην Ελλάδα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζει μια πολύ μεγάλη ανοιχτή εκδήλωση στο Mέγαρο Mουσικής, που θα πραγματοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα στις 25 Ιανουαρίου, και στην οποία θα μιλήσει για τα θέματα της ισότητας.

Ο κ. Κασσελάκης θα αναφερθεί σε όλα τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ισότητα και τα δικαιώματα, θα περιγράψει πώς τα πράγματα βελτιώθηκαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών, αλλά και τι ακόμα πρέπει να γίνει το επόμενο διάστημα, προκειμένου να εξαφανιστούν οι διακρίσεις και τα εμπόδια που απαγορεύουν στην κοινωνία να είναι πλήρως συμπεριληπτική και να δίνει σε όλους τις ίδιες δυνατότητες και τα ίδια δικαιώματα.

Με την εκδήλωση αυτή, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να απευθυνθεί και σε ευρύτερα κοινά πέραν του κομματικού ακροατηρίου, που έχουν ψηλά τα θέματα της ισότητας και θεωρούν ότι η επίλυσή τους είναι θέμα δημοκρατίας και προόδου μιας κοινωνίας. 

Διαβάστε επίσης:

Ο Σαρακιώτης και οι… επιρροές Συμεών

Με τα καυτά προβλήματα ποιος θα ασχοληθεί;

Ο Δημήτρης Τσιόδρας παρουσιάζει το βιβλίο του «Ευρωπαϊκή Ενοποίηση» στις 5 Φεβρουαρίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 06:47