search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 20:13
MENU CLOSE

Κασσελάκης στην ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ: «Δύσκολη απόφαση» το δάνειο στα κομματικά ΜΜΕ – Τι είπε για ευρωσοσιαλιστές και Ευρωπαϊκή Αριστερά

12.01.2024 14:12
KASSELAKIS-NEW

«Δύσκολη απόφαση» χαρακτήρισε το προσωπικό δάνειο προς τα κομματικά ΜΜΕ ο Στέφανος Κασσελάκης κατά τη διάρκεια της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες ανέφερε πως «δεν ήταν μια εύκολη απόφαση και έπρεπε να εξηγήσω και στην οικογένειά μου, δεν μου είναι ευχάριστο και μένα και να εξηγώ και να μπαίνω στη διαδικασία αυτή». Επιπρόσθετα, μιλώντας για τα οικονομικά των κομματικών μέσων είπε πως δεν πρόκειται να δεχθεί επιχειρηματικά συμφέροντα να ελέγχουν με οποιονδήποτε τρόπο, υπογραμμίζοντας μάλιστα πως αυτό το θεωρεί «κόκκινη γραμμή».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση της ΠΓ (όπως ανέφερε και στην χθεσινή συνέντευξή του στο Σταρ) όπου θα συζητηθούν τα συγκεκριμένα ζητήματα. 

Επίσης, απάντησε στον Θανάση Θεοχαρόπουλο ο οποίος στην τοποθέτησή του αναφέρθηκε στην κοινή πρωτοβουλία με τον Γιάννη Ραγκούση και τον Κώστα Ζαχαριάδη για την ένταξη στην ομάδα των ευρωσοσιαλιστών. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πηγές σημείωσε πως το ζήτημα αυτό «θα το δούμε στο συνέδριο, θα συζητηθεί εκεί».

Ο ίδιος πάντως εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί και πρέπει να ηγηθεί της Ευρωπαϊκής Αριστεράς. Χαρακτηριστικά φέρεται να είπε πως κατά την επίσκεψή του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τις επαφές του με το κόμμα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς εκεί, το τελευταίο έδειξε ότι περιμένει από τον ΣΥΡΙΖΑ να ηγηθεί, και πως τα στελέχη με τα οποία συναντήθηκε άκουγαν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τις προτάσεις του.

Στο μεταξύ, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας ο Στεφανος Κασσελάκης, σύμφωνα με τις πληροφορίες, φέρεται, σε συνέχεια της κομματικής πειθαρχίας που προανήγγειλε στη χθεσινή συνέντευξή του, να επανέλαβε πως η ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια «για εμάς είναι αυτονόητη».

Διαβάστε επίσης:

Νέο «καρφί» Σαμαρά για Μητσοτάκη: «Θα λέμε στον λαό να ψηφίζει και να μην απέχει και ταυτόχρονα σε βουλευτές να απέχουν;» (video)

ΣΥΡΙΖΑ: Αντιδράσεις για την κομματική πειθαρχία μετά τον αιφνιδιασμό Κασσελάκη

Σταύρος Μιχαηλίδης: Ο πρώτος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που λέει «όχι» στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 20:10