search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 13:42
MENU CLOSE

Πατήρ Στυλιανός Καρπαθίου: «Άκαρπες συκιές» οι ομοφυλόφιλοι, διαστροφικός ο Γιάννης Πουλόπουλος -(Video)

12.01.2024 14:58
patir-stylianos-karpathiou

Ομοφοβικό παραλήρημα από τον πατέρα Στυλιανό Καρπαθίου στο πλατό της εκπομπής του Alpha, «Super Κατερίνα», σήμερα, Παρασκευή (12/1), με προσβολές και αδιανόητους χαρακτηρισμούς.

Αναφερόμενος στο γάμο ομοφύλων και την τεκνοθεσία ο πατήρ Στυλιανός ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: «Όλοι αποζητούμε το φυσιολογικό. Η φύση μας λέει ότι είναι θεμιτή κατάσταση η ομοφυλοφιλία; Δεν ξέρω αν υπάρχει ευτυχία ή έρωτας ανάμεσά τους. Δηλώνουν ευτυχισμένοι, αλλά είναι μέσα στη θλίψη. Δηλώνουν αγάπη, αλλά είναι μέσα στο μίσος».

Χαρακτήρισε μάλιστα ως «άκαρπες συκιές» τους ομοφυλόφιλους, προκαλώντας την παρέμβαση του Γιάννη Πουλόπουλου, ο οποίος του είπε ότι τον προσβάλλει.

Ο πατήρ Στυλιανός συνέχισε λέγοντας ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι έχουν μέσα τους θλίψη και μίσος και κυρίως οι άνθρωποι εκείνοι που υφίστανται τον βιασμό» με τον Γιάννη Πουλόπουλο να τον ρωτάει τι εννοεί, και τον ιερέα να απαντά: «Με συγχωρείτε κύριε, δεν υπάρχει βιασμός; Η φύση διαφορετικά ορίζει τα πράγματα. Ακόμα και καθαρά ιατρικά, αυτό το οποίο κάνετε είναι απολύτως αφύσικο».

Χαρακτήρισε δε «διαστροφικό» τον Γιάννη Πουλόπουλο, λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι «δεν έχετε κανένα δικαίωμα να το κάνετε δημόσιο θέαμα. Δεν θα επιτρέψω ποτέ στα παιδιά μου να τους κάνετε προπαγάνδα. Με καλέσατε να σας πω κάποια πράγματα. Είστε σε λάθος δρόμο».

Η αντίδραση του Ανδρέα Μικρούτσικου


Μετά την αποχώρηση του πατέρα Στυλιανού Καρπαθίου από το πλατό πήρε τον λόγο ο Ανδρέας Μικρούτσικος, αν και η Κατερίνα Καινούργιου του είπε ότι θα έπρεπε να τοποθετηθεί όσο ο ιερέας ήταν εκεί, και ανέφερε ότι ο πάτερ του έδωσε τζάμπα ένα ταξίδι 850 χρόνια πριν, καθώς τον είδε ως ιεροεξεταστή στην Ιερά Εξέταση να βασανίζει τον συνάδελφό του.

Διαβάστε επίσης:

Λαμπίρη: Η κόρη της απαντά στον Μουρατίδη – «Τον λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη»

Δαλάκα: Οι φήμες περί… στενής σχέσης με τον Ατζούν και η ανακοίνωση της οικογένειάς της (Video)

Νίκος Μουρατίδης: Οργή στο Twitter για την αδιανόητη «επίθεση» στη Λαμπίρη και την κόρη της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 13:42