search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 10:20
MENU CLOSE

Critics Choice Awards: Ο λόγος της America Ferrera έφερε δάκρυα συγκίνησης – Το εγκώμιο της έπλεξε και η Margot Robbie

15.01.2024 19:34
AMERICA_FERRERA
AP

Ένα ξεχωριστό βραβείο δέχθηκε η ηθοποιός America Ferrera (Αμέρικα Φερέρα) στα Critics Choice Awards 2024, τα οποία μεταδόθηκαν ζωντανά στο CW και πραγματοποιήθηκαν στο Barker Hangar στη Σάντα Μόνικα.

Η Margot Robbie (Μάργκοτ Ρόμπι) της απένειμε το βραβείο SeeHer, το οποίο αφορά στην υπεράσπιση της ισότητας των φύλων και την απεικόνιση αυθεντικών χαρακτήρων που αψηφούν τα στερεότυπα. Η πρωταγωνίστρια της «Barbie» υπογράμμισε πως η Ferrera είναι η «πρώτη και μοναδική» Λατίνα που κέρδισε το Emmy πρωταγωνίστριας σε κωμωδία για το ρόλο που είχε στην «Ugly Betty».

«Φαντάζομαι ότι το να είσαι η πρώτη σε οποιονδήποτε τομέα μπορεί να είναι απομονωτικό. Φαντάζομαι ότι σου ασκεί τεράστια πίεση να είσαι τέλειος, να παίζεις εκ του ασφαλούς» δήλωσε η Robbie. «Αλλά αυτό που θαυμάζω περισσότερο στην America είναι ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκε αυτή την πίεση, ενώ δεν φοβήθηκε ποτέ να συνεχίσει να λέει την αλήθεια όταν αυτή μετράει περισσότερο» πρόσθεσε.

Η ομιλία της συγκίνησε πολλές γυναίκες που βρίσκονταν στην αίθουσα, συμπεριλαμβανομένης της Brie Larson, η οποία δάκρυσε και της Taraji P. Henson, η οποία έγνεφε καταφατικά σε όσα έλεγε η ηθοποιός. Η Ferrera αφιέρωσε, επίσης, ένα μέρος της ομιλίας της στη σκηνοθέτιδα της Barbie, Greta Gerwig.

«Σ’ ευχαριστούμε που αποδεικνύεις με την απίστευτη μαεστρία σου ως σκηνοθέτης ότι οι ιστορίες γυναικών δεν έχουν καμία δυσκολία να επιτύχουν κινηματογραφικό μεγαλείο και ιστορία στο box office ταυτόχρονα. Και ότι το να αφηγείσαι απροκάλυπτα γυναικείες ιστορίες δεν μειώνει τις δυνάμεις σου, αλλά τις διευρύνει» είπε.

Διαβάστε επίσης:

Τζορτζ Κλούνεϊ: «Είμαι τυχερός γιατί είμαι 62 ετών και μπορώ να κάνω πράγματα που αγαπώ» – Τι είπε για τον Μπραντ Πιτ

Κωνσταντίνος Αργυρός: Πρώτη απάντηση του τραγουδιστή στις δηλώσεις Νταλάρα (Video)

Γιάννης Στάνκογλου: Ο ξέφρενος χορός για τα γενέθλιά του (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 10:20