search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 15:36
MENU CLOSE

Masterchef: Επιστρέφει σήμερα με αλλαγές, εκπλήξεις και νέο έπαθλο! (Video)

15.01.2024 14:31
masterchef-new

To Masterchef, o μεγαλύτερος μαγειρικός τηλεοπτικός διαγωνισμός, επιστρέφει στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του Star.

Η πρεμιέρα είναι σήμερα, Δευτέρα 15 Ιανουαρίου στις 21:00 με το ριάλιτι μαγειρικής να επανέρχεται με πολλές διαφορές.

Οι τρεις κορυφαίοι chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, πάντως μένουν κανονικά στη θέση τους, υποσχόμενοι μια συναρπαστική περιπέτεια γεύσεων και ικανοτήτων που μόλις ξεκινά!

Οι τρεις chef της καρδιάς μας,  αναζητούν μάγειρες τολμηρούς, δημιουργικούς, με πρωτότυπες ιδέες, μαγειρική ενέργεια, ακραίες γαστρονομικές προσεγγίσεις, που θα παρουσιάσουν πιάτα με φαντασία, ποιότητα και νοστιμιά! Κι όλα αυτά, φυσικά, αναζητώντας τον επόμενο ή την επόμενη MasterChef!

Υποψήφιοι μάγειρες από όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας θα βρεθούν πίσω από τον μαγειρικό πάγκο του MasterChef 2024, έτοιμοι για την απόλυτη μαγειρική αναμέτρηση, με στόχο να παρουσιάσουν ένα δημιουργικό, γευστικό και άρτια εκτελεσμένο πιάτο, ώστε να πείσουν τους κριτές και να κερδίσουν την πολυπόθητη λευκή ποδιά και μια θέση στην 24αδα του διαγωνισμού.

MasterChef 2024: Μεγάλη έκπληξη το έπαθλο!

Ο μεγάλος νικητής, που καλείται να ξεπεράσει τόσο τους αντιπάλους ου όσο και τον εαυτό του, θα κερδίσει εκτός από το τρόπαιο και τον τίτλο του MasterChef, 70.000€ ως χρηματικό έπαθλο και επιπλέον 30.000€ σε εξοπλισμό για επαγγελματική κουζίνα.

Για πρώτη φορά, μάλιστα, θα υπάρξει έπαθλο και για τον 2ο φιναλίστ του τελικού, που θα εισπράξει το ποσό των 30.000€, ενώ ειδικά έπαθλα θα δίνονται κατά τη διάρκεια του MasterChef 2024. Mystery Box, Τεστ Δημιουργικότητας, αλλά και τα καθιερωμένα Awards, θα μοιράσουν φέτος, περισσότερα από 30.000€ στους νικητές! Στην ουσία, πρόκειται για πάνω από 160.000€ συνολικά μόνο σε έπαθλα!

Διαβάστε επίσης:

«Famagusta»: Οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα και οι εκπλήξεις της σειράς (Photos)

ΑΝΤ1: Αρχίζει ο «Έρωτας φυγάς», με δύο επεισόδια την εβδομάδα

Κίσσαβος: Ρεπόρτερ του ALPHA ξεμάτιαζε το αυτοκίνητo για να πάρει μπροστά – «Χάσαμε το turbo» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 15:34