search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 02:38
MENU CLOSE

Μοντέλο του OnlyFans συνελήφθη ως ύποπτη για κατασκοπεία υπέρ της KGB του Λουκασένκο

15.01.2024 19:55
OSTRAPENKO
Instagram

Μια διάσημη περσόνα του Only Fans συνελήφθη καθώς φέρεται να εκτελούσε χρέη κατασκόπου για την KGB της Λευκορωσίας.

Πρόκειται για την 36χρονη Ντάρια Οσταπένκο, κτηνίατρο στο επάγγελμα, η οποία ήταν επίσης ενεργό μοντέλο του OnlyFans, η οποία κρατείται στην Πολωνία, όπου θεωρείται ύποπτη για συνεργασία με τη μυστική υπηρεσία του Λουκασένκο για διάστημα έως και επτά ετών.

Κατηγορείται ότι εμφανιζόταν ως ακτιβίστρια της αντιπολίτευσης που τάχα μιλούσε για τη δημοκρατία και προσπαθούσε να ανατρέψει τον Λουκασένκο που φέρεται να χειραγωγούσε τις ψήφους, ενώ στην πραγματικότητα ενημέρωνε την KGB για τους ακτιβιστές που διέφυγαν στο εξωτερικό – μεταξύ άλλων και στην Πολωνία.

Είχε δουλέψει και ως πορνοστάρ

Σύμφωνα με την Daily Mail, μέρος των αρμοδιοτήτων της Οσταπένκο ήταν να εργαστεί ως μοντέλο, λαμβάνοντας χρήματα από συνδρομητές για διαδικτυακή πορνογραφία, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς. Νωρίτερα είχε επίσης δουλέψει ως πορνόσταρ με το ψευδώνυμο Rita Martin.

Ως υποτιθέμενη ακτιβίστρια της αντιπολίτευσης στην Πολωνία «μίλησε για την ανάγκη να δράσουμε πιο αποφασιστικά για την ανατροπή της κυβέρνησης στη Λευκορωσία, συγκεκριμένα με τη βία», ανέφερε το αντιπολιτευόμενο ειδησεογραφικό πρακτορείο Zerkalo. Πρότεινε να συλλέξει όπλα, να εισβάλει στη Λευκορωσία και να κάνει μια έκρηξη στα σύνορα με τη Λευκορωσία.

Ωστόσο, μια μέρα φαίνεται να μίλησε για τον πραγματικό της ρόλο στην Πολωνία και αναφέρθηκε φοβισμένη στην KGB του Λουκασένκο, η οποία βασανίζει συστηματικά τους εχθρούς του.

Διαβάστε επίσης:

Τελ Αβίβ: Χαιρετίζει την επίθεση η Χαμάς – Δεν ανέλαβε την ευθύνη – Μια νεκρή και 17 τραυματίες

Βild: Η Γερμανία προετοιμάζεται για πόλεμο ανάμεσα σε ΝΑΤΟ και Ρωσία – Η Μόσχα θα κλιμακώσει σε ολοκληρωτικό πόλεμο σε 18 μήνες

Ταξίδια… έκπληξη: Αυτή είναι η νέα τάση της ταξιδιωτικής βιομηχανίας – Η διαδικασία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09