search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 06:00
MENU CLOSE

Βέροια: Ο πατέρας του βρέφους θα ζητήσει εκταφή – «Ζήλευε εμένα αλλά δυστυχώς την πλήρωσε το μωρό» λέει για τη μητέρα

15.01.2024 12:13
veroia – mitera filaki- new

Εκταφή του μωρού που σκότωσε η μητέρα του στην Ημαθία θα ζητήσει ο βιολογικός του πατέρας, ο οποίος υποστήριξε ότι «ζήλευε εμένα αλλά δυστυχώς την πλήρωσε το μωρό».

Σύμφωνα με τον ίδιο, το ζευγάρι δε γνωριζόταν καλά όταν η μητέρα έμεινε έγκυος, λόγος για τον οποίο και παντρεύτηκαν.

«Εγώ το ήθελα το μωρό γιατί ήταν το πρώτο μου παιδί. Σχεδιάζαμε να μείνουμε μαζί αλλά χωρίσαμε τον Αύγουστο μετά τον σαραντισμό του μωρού επειδή δεν τα βρίσκαμε» ανέφερε στον ΑΝΤ1 προσθέτοντας ότι ο ίδιος ήταν δίπλα στο παιδί ανά πάσα στιγμή, αλλά, η μητέρα όπως είπε «με ζήλευε, ήθελε να με πνίξει αλλά δεν το περίμενα ότι θα σκοτώσει το παιδί».

« Ζήλευε εμένα αλλά δυστυχώς την πλήρωσε το μωρό. Είχε χωρίσει ήδη από έναν γάμο αλλά δεν σκότωσε τα παιδιά της. Το είχε περάσει ήδη αυτό με τον χωρισμό. Είχε άριστες σχέσεις με τα παιδιά της, δεν είχε δώσει κάποιο δικαίωμα. Τα πεθερικά δεν ήταν συνεργάσιμα να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα, να πάμε σε έναν γιατρό, προσπαθούσα να βγάλω άκρη και ήμουν μόνος μου. Δεν με ήθελαν για γαμπρό» ανέφερε ακόμη ο βιολογικός πατέρας του βρέφους.

Παράλληλα, ο δικηγόρος του ανακοίνωσε ότι η πλευρά του πατέρα θα ζητήσει εκταφή προκειμένου το βρέφος να ταφεί νόμιμα στον Άγιο Λουκά της Κρύας Βρίσης για να θρηνήσει ο πατέρας το παιδί του. «Φοβάται να πάει στον τάφο του παιδιού, φοβάται ότι θα τον λιντσάρουν τα πεθερικά του», ανέφερε ο δικηγόρος του πατέρα.

Ο δικηγόρος της παιδοκτόνου, Δημήτρης Ζυγουλιανός, είχε αναφέρει ότι η 37χρονη έχει διαταραγμένη νοητική συνείδηση. Είναι μια ταλαιπωρημένη κοπέλα που έχει κακοποιηθεί και στους δύο γάμους της.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 03:36