search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:17
MENU CLOSE

Κωνσταντινούπολη: Αποσωληνώθηκε η Ελληνίδα που βρέθηκε αναίσθητη – Η τελευταία καταγραφή του ζευγαριού από κάμερα

17.01.2024 21:30
video konstantinoupoli 98- new

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει τις συνθήκες υπό τις οποίες βρέθηκε αναίσθητη σε διαμέρισμα στην Κωνσταντινούπολη, δίπλα στο νεκρό σύντροφό της μια νεαρή Ελληνίδα από την Κρήτη.

Η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης όπου νοσηλεύεται, με τις τελευταίες πληροφορίες από την οικογένειά της να κάνουν λόγο για μικρά σημάδια βελτίωσης της κατάστασης της υγείας της.

Η 31χρονη κοπέλα από το Ρέθυμνο, που βρισκόταν στην Πόλη για ολιγοήμερες διακοπές, μαζί με τον Νορβηγό σύντροφό της,  αποσωληνώθηκε. Παραμένει όμως σε κώμα στο νοσοκομείο.

Ο θείος της μιλώντας στο Live News αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας της:

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι, είμαστε όλοι σε σοκ γιατί είναι μία νέα κοπέλα και ένα καλό κορίτσι, απλώς το θέμα είναι ότι δεν έχουμε πληροφορίες, το μοναδικό σήμερα που μάθαμε ότι δεν έχει μηχανική υποστήριξη πια».

Όσο για την αιτία του περιστατικού, φαίνεται ότι η κοπέλα βρέθηκε αναίσθητη από αναθυμιάσεις, σύμφωνα με το οικογενειακό της περιβάλλον.

Όπως αποκάλυψε στο Mega ο θείος της 31χρονης, το σπίτι που νοίκιασε το ζευγάρι ήταν επικίνδυνο, όμως κανείς δεν τους ενημέρωσε για αυτό.

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι γιατί πήγαν διακοπές για πέντε μέρες στην Κωνσταντινούπολη και μάλλον είναι αναθυμιάσεις από το τζάκι ή από τη σόμπα. Ήταν πρόβλημα της κατοικίας που διαμένανε και δεν τους το είπαν και εμείς προσπαθούμε να μάθουμε».

Την βρήκαν αναίσθητη δίπλα στον νεκρό σύντροφό της

Η Ελληνίδα βρέθηκε αναίσθητη δίπλα στον νεκρό σύντροφό της μέσα στο διαμέρισμα που είχαν νοικιάσει στον Γαλατά Κωνσταντινούπολης.

Το ζευγάρι κανόνιζε καιρό αυτό το ταξίδι. Ήθελε να ζήσει λίγες μέρες ξεγνοιασιάς σε μία ξένη χώρα. «Μαμά θέλω να ζήσω το όνειρο» είπε η 31 ετών κοπέλα λίγο πριν φύγει από το Ρέθυμνο, παρά την παράκληση της μητέρας της να μην πάει.

«Είναι δυνατό κορίτσι, είναι από τα Σφακιά και ελπίζουμε να βγει όλος αυτός ο δυναμισμός σε αυτό που περνάει», τόνισε ο θείος της 31χρονης.

Η τελευταία καταγραφή του ζευγαριού

Το MEGA εξασφάλισε ένα βίντεο-ντοκουμέντο που δείχνει το ζευγάρι, την Ελληνίδα με τον Νορβηγό σύντροφό της να μπαίνουν στο διαμέρισμα, με την τραγική κατάληξη για αυτούς.

Η στιγμή που μπαίνουν μαζί στο σπίτι καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας απέναντι πολυκατοικίας.

Διαβάστε επίσης:

«Ναρκοπέδιο» η Μέση Ανατολή: Νέο συμβάν ανοιχτά της Υεμένης, πλοίο χτυπήθηκε από drone – Φόβοι για επέκταση της σύρραξης

Σαρώνει την Ευρώπη σφοδρό κύμα ψύχους: Χιόνια, πολικές θερμοκρασίες και παγωμένο νερό φέρνουν προβλήματα σε μετακινήσεις

Χαβιέρ Μιλέι: Αντισοσιαλιστικό παραλήρημα στο Νταβός – «Τα παράσιτα που ζουν από το κράτος» και «ο κίνδυνος για τον δυτικό κόσμο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:15