search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 01:30
MENU CLOSE

Κωνσταντινούπολη: Μυστήριο με την Ελληνίδα που νοσηλεύεται – Ποιο είναι το επικρατέστερο σενάριο

17.01.2024 19:00
konstantinoupoli-new
Πηγή: Pixabay

Παραμένουν τα ερωτηματικά για την 31χρονη Ελληνίδα που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης. Η γυναίκα βρέθηκε αναίσθητη – αλλά με σφυγμό – δίπλα στον νεκρό Νορβηγό σύντροφό της, στο διαμέρισμα που είχαν κλείσει στον Γαλατά.

Η τουρκική αστυνομία που διεξάγει έρευνα, εξέταζε το σενάριο της ληστείας, ωστόσο αυτό το ενδεχόμενο αποκλείστηκε σύμφωνα με τον Alpha, καθώς το ζευγάρι δεν έφερε χτυπήματα εξωτερικά ενώ δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης στο δωμάτιο.

Πλέον, αναμένεται η νεκροψία – νεκροτομή στον 52χρονο από τη Νορβηγία για να δοθούν περισσότερες απαντήσεις για το μυστήριο στην Κωνσταντινούπολη, ενώ υπάρχουν πληροφορίες, που δεν έχουν διασταυρωθεί πλήρως, πως η 31χρονη Ελληνίδα από το Ρέθυμνο αποσωληνώθηκε, γεγονός που εμπνέει αισιοδοξία για την κατάσταση της υγείας της.

Το επικρατέστερο σενάριο

Στο πλευρό της 31χρονης βρίσκεται από την πρώτη στιγμή η μητέρά της. Το ζευγάρι είχε πάει για πενθήμερη εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη την οποία χαρακτήριζαν ως «όνειρο ζωής».

Όπως διευκρινίζεται, το ζευγάρι είχε κλείσει διαμονή σε δωμάτιο με τζάκι, με τις τουρκικές Αρχές να εκτιμούν –σε πρώτη φάση– πως το πιθανότερο είναι από τη διαρροή μονοξειδίου του άνθρακα, να δηλητηριάστηκαν και οι δύο και να έχασαν τις αισθήσεις τους.

Τι λέει ο θείος της 31χρονης

Θείος της γυναίκας, που μίλησε στο Mega, σημείωσε πως τα νεότερα στοιχεία φαίνεται πως δείχνουν δηλητηρίαση από «αναθυμιάσεις από το τζάκι ή τη σόμπα».

«Υπήρχε πρόβλημα στην κατοικία που διέμεναν και δεν τους το είπαν, αλλά είναι ελλιπείς οι πληροφορίες» συμπλήρωσε ο ίδιος και ενημέρωσε πως η μητέρα της 31χρονης έχει ταξιδέψει στην Τουρκία για να είναι στο πλευρό του παιδιού της.

Ο ίδιος ενημέρωσε και για την πορεία της υγείας της νεαρής, λέγοντας πως «δεν είναι σε μηχανική υποστήριξη, πάει καλύτερα», αλλά επανάλαβε πως είναι ελάχιστα αυτά που μαθαίνουν. 

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι γιατί πήγαν για διακοπές για πέντε μέρες στην Κωνσταντινούπολη» κατέληξε.  

Διαβάστε επίσης:

Υπό κράτηση στο αεροδρόμιο του Μονάχου ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ

Ρωσία: Άγρια επεισόδια σε διαδήλωση – Αναφορές για τραυματίες (Videos)

Μπλίνκεν: Εγκλωβίστηκε στο Νταβός μετά από βλάβη στο αεροσκάφος του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 01:27