search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 03:37
MENU CLOSE

Μεσολόγγι: Για κατάθεση στην αστυνομία ξανά ο κρεοπώλης – Δεύτερο στίγμα κινητού

17.01.2024 19:52
mesologgi_exafanisi

Στο Αστυνομικό Τμήμα στο Μεσολόγγι κλήθηκε και πάλι ο κρεοπώλης που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη με τον οποίο είχαν οικονομικές διαφορές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τον κάλεσαν για συμπληρωματική κατάθεση μετά τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως και αφορούν στην υπόθεση.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα υπήρξαν στοιχεία που αφορούν ένα δεύτερο πρόσωπο που έχει μπει στο κάδρο των ερευνών.

Το πρόσωπο αυτό φέρεται να επικοινώνησε τη νύχτα που εξαφανίστηκε ο νεαρός με τον 50χρονο κρεοπώλη που θεωρείται ύποπτος.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, από την έρευνα των Αρχών προέκυψε πως τη νύχτα της εξαφάνισης το στίγμα του κινητού τηλεφώνου του 36χρονου άνδρα που επικοινώνησε με τον κρεοπώλη εντοπίζεται κοντά στο σημείο όπου εξαφανίστηκε ο 31χρονος.

Όπως έχει ήδη αναφερθεί,  την ίδια νύχτα οι δύο άνδρες φέρονται να επικοινώνησαν μέσω διαδικτυακών εφαρμογών, χωρίς όμως ακόμα να έχει γίνει γνωστό το περιεχόμενο της συνομιλίας τους. Ειδικότερα, αν και την περισσότερη ώρα το κινητό του κρεοπώλη ήταν κλειστό, ο άνδρας φέρεται να το άνοιξε για λίγα λεπτά και να επικοινώνησε με τον 36χρονο.

Μηνύσεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για ψευδή κατάθεση

Την ίδια ώρα, μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων για εγκληματική ενέργεια κατέθεσε ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τη μητέρα και τις δύο αδερφές του 31χρονου αγνοούμενου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, Κώστας Δημόπουλος.

Ο κ. Δημόπουλος συνοδευόμενος από μια από τις αδερφές του άνδρα που αγνοείται από τις 4 Ιανουαρίου, δήλωσε έξω από τα δικαστήρια:

«Κατατέθηκε μήνυση ενώπιον της κυρίας εισαγγελέως πρωτοδικών Μεσολογγίου από την πλευρά της οικογένειας και συγκεκριμένα από τις δύο αδερφές του και τη μητέρα του για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως κατά αγνώστων δραστών και τυχόν εμπλεκομένων έτερων δραστών κι επιπρόσθετα για το αδίκημα της ψευδής καταθέσεως κατά εξακολούθηση την οποία έχει τέλεσει όλες αυτές τις ημέρες ο συγκεκριμένος ύποπτος ο οποίος ερευνάται από τις αρχές», αναφέρει ο δικηγόρος Κώστας Δημόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Ενδοοικογενειακή βία: «Ήθελε να με βιάσει, με μαχαίρωσε στον λαιμό» – Συγκλονίζει η ιστορία της Μάγιας για το πώς κατάφερε να γλιτώσει

Θεσσαλονίκη: Αναισθησιολόγος στο «Παπανικολάου» κατέρρευσε λόγω υπερκόπωσης

ΕΟΠΥΥ: Εφιστά την προσοχή σε παραπλανητικά SMS προς ασφαλισμένους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20