search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 17:43
MENU CLOSE

Ζευγολατιό: Tρένο παρέσυρε και σκότωσε πεζό

17.01.2024 21:43
HELLENIC_TRAIN
Eurokinissi

Tρένο παρέσυρε και σκότωσε πεζό το απόγευμα στο Ζευγολατιό. Για καθυστερήσεις και πιθανές ακυρώσεις» κάνει λόγο η ανακοίνωση της Hellenic Train.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Hellenic Train ο άντρας κινούνταν εντός των γραμμών του τρένου.

Η ανακοίνωση της εταιρίας:

«Η αμαξοστοιχία 1327 στο ύψος του Ζευγολατιού εξαιτίας πεζού που κινούνταν εντός των γραμμών το δρομολόγιο ακυρώθηκε μερικώς (Κόρινθος – Κιάτο). Καθυστερήσεις και πιθανές ακυρώσεις».

Ο πεζός κινούταν για άγνωστο λόγο πάνω στις γραμμές

Σύμφωνα με το korinthosnews.gr, νεκρός είναι ένας άνδρας 61 ετών ο οποίος παρασύρθηκε από συρμό ενώ κινούταν για άγνωστο λόγο πάνω στις γραμμές στην περιοχή του Βέλου, κοντά στο Ζευγολατιό.

Η αμαξοστοιχία βρίσκεται ακινητοποιημένη στον σταθμό της Κορίνθου, ενώ το τμήμα Κόρινθος – Κιάτο θα μείνει κλειστό μέχρι νεοτέρας.

Στην αμαξοστοιχία 1327 επέβαιναν 17 επιβάτες την ώρα του συμβάντος οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν δεδομένου ότι ο συρμός έμεινε ακινητοποιημένος στο σημείο μέχρι την επέμβαση της αστυνομίας. Στη συνέχεια μετεπιβιβάστηκαν σε επόμενο δρομολόγιο για να φτάσουν στον προορισμό τους.

Ταλαιπωρία για τους επιβάτες

Ταλαιπωρία υπέστησαν και οι επιβάτες που περίμεναν τον συρμό και σε άλλους ενδιάμεσους σταθμούς. Σύμφωνα με επιβάτη που ανέμενε στον σταθμό της Μαγούλας, δεν υπήρξε καμία ενημέρωση στο σταθμό για μιάμιση ώρα για το τι έχει συμβεί.

Προς το παρόν, τα δρομολόγια μεταξύ Κορίνθου και Κιάτου πραγματοποιούνται με λεωφορεία της Hellenic Train με ενδιάμεσο σταθμό στο Ζευγολατιό.

Διαβάστε επίσης:

«Διπολικός ο καιρός»: Ανοιξιάτικο διήμερο με θερμοκρασία έως και 22 βαθμούς και στο καπάκι…χιόνια

Ενδοοικογενειακή βία: «Ήθελε να με βιάσει, με μαχαίρωσε στον λαιμό» – Συγκλονίζει η ιστορία της Μάγιας για το πώς κατάφερε να γλιτώσει

Μεσολόγγι: Για κατάθεση στην αστυνομία ξανά ο κρεοπώλης – Δεύτερο στίγμα κινητού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 17:43