search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 21:30
MENU CLOSE

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Πρόστιμο και κατηγορίες για φοροδιαφυγή για το πολυτελές ρολόι

18.01.2024 20:19
arnold

Συνέχεια στην περιπέτεια του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ φαίνεται πως δίνουν οι γερμανικές αρχές, καθώς όπως αναφέρει η Bild, o σταρ έδωσε μεν εξηγήσεις για το πολυτελές ρολόι που είχε μαζί του στο αεροδρόμιο του Μονάχου, αλλά δεν στάθηκαν επαρκείς.

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ τέθηκε χθες υπό κράτηση στο αεροδρόμιο του Μονάχου και υποβλήθηκε σε ερωτήσεις «βάσει της φορολογικής νομοθεσίας» για ένα μη καταχωρημένο πολυτελές ρολόι που σχεδίαζε να δημοπρατήσει, σύμφωνα με γερμανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Άρνι, ο οποίος έχει διπλή αυστριακή και αμερικανική υπηκοότητα, ήταν καθ’ οδόν για να παρευρεθεί σε μια φιλανθρωπική δημοπρασία για το κλίμα που πραγματοποιείται στο Kitzbühel της Αυστρίας.

Μαζί φέρεται να είχε ένα πολύτιμο ρολόι κατασκευασμένο από την ελβετική μάρκα πολυτελείας Audemars Piguet και το οποίο επρόκειτο να δημοπρατήσει.

Ο εκπρόσωπος του Κεντρικού Τελωνείου του Μονάχου, Thomas Meister, δήλωσε στην BILD: «Έχουμε κινήσει ποινικές διαδικασίες βάσει της φορολογικής νομοθεσίας. Το ρολόι θα έπρεπε να έχει καταχωρηθεί γιατί εισάγεται στη χώρα».

Ο ηθοποιός προσπάθησε να τους εξηγήσει ότι το ρολόι επρόκειτο να δημοπρατηθεί στο πλαίσιο του Schwarzenegger Climate Initiative προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης. Σύμφωνα με την BILD, ο σταρ διερευνάται για φοροδιαφυγή ενώ θα μπορούσε ακόμη και να γίνει δίκη εναντίον του στο Μόναχο.

Τελικά, κλήθηκε να πληρώσει 35.000 ευρώ. Ωστόσο, τα πρόστιμα που αντιμετωπίζει ο Άρνολντ Σβάρτσενέγκερ θα μπορούσαν να ξεπεράσουν και το ένα εκατομμύριο ευρώ, με τους δικηγόρους του να έχουν ήδη κινητοποιηθεί καθώς ο σταρ ήλθε σε επαφή μαζί τους άμεσα για την περιπέτειά του στο Μόναχο.

Διαβάστε επίσης:

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος για το «Είσαι το ταίρι μου» – «Υπάρχουν γενιές που δεν είχαν γεννηθεί τότε, αλλά λατρεύουν τη σειρά»

Κώστας Τσουρός: «Έχω φάει χαστούκι από διευθυντή μου» (Video)

Άννα Φόνσου: Σοκάρει δήλωσή της – «Πολύ διάσημη ηθοποιός σε λίγο καιρό φεύγει από τη ζωή»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 21:26