search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 03:22
MENU CLOSE

Έλενα Ακρίτα: Απάντηση στον Λιάγκα για τα κατοικίδια – «Είναι μέλη της οικογενειας μας γιατί έτσι γουστάρουμε» (photos)

18.01.2024 12:15
elena_akrita_skylia

Ηχηρή και… φωτογραφική απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα, που υποστήριξε χθες ότι τα κατοικίδια δεν είναι μέλη των οικογενειών με τις οποίες μένουν, έδωσε μέσω Facebook η Έλενα Ακρίτα.

Η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ ανεβάζοντας μια φωτογραφία με ένα από τα σκυλιά της, έγραψε χωρίς να κατονομάζει τον παρουσιαστή:

«Διάβασα πως κάποιος στην τηλεόραση είπε πως τα ζώα που ζουν μαζί μας δεν είναι λέει μέλη της οικογενειας μας. Του έχω νέα. Είναι μέλη της οικογενειας μας. Πιο πολύ από πολλούς συγγενείς μας. Είναι μέλη της οικογενειας μας γιατί τα αγαπάμε, γιατί τα λατρεύουμε, γιατί τούς χρωστάμε πολλά, γιατί μας δινουν περισσότερα από όσα παίρνουν.

Είναι μέλη της οικογενειας μας γιατί έτσι γουστάρουμε. Τα λέμε παιδιά μας γιατί έτσι γουστάρουμε. Κοιμόμαστε αγκαλιά γιατί έτσι γουστάρουμε. Κι όταν η ζωούλα τους τελειώνει τόσο σύντομα, κλαίμε και θρηνούμε και γινόμαστε κομμάτια και δεν φευγουν ποτέ απο την καρδιά μας.

Γιατί έτσι είμαστε εμείς. Και μαγκιά μας.

Στη φωτογραφία η Λιλούκο κι εγώ στα χρόνια που έδινα σκληρή μαχη με την κατάθλιψη. Ούτε λεπτό δεν ξεκόλλησε από το πλευρό μου. Μερόνυχτα εκεί δίπλα μου να με κοιταει στα μάτια.

Και ναι, είναι κόρη μου».

H βουλευτής είναι γνωστή για την αγάπη της στα ζώα και συχνά ανεβάζει φωτογραφίες στα social media με τα σκυλιά της, που υπεραγαπά.

Διαβάστε επίσης:

Ο Κασσελάκης πανηγύρισε την πρόκριση του Παναθηναϊκού – Eίδε τον αγώνα σε καφετέρια της Τρίπολης (Photo)

Μανιφέστα στο νεοδημοκρατικό μασάζ

Στέφανος Κασσελάκης: Το σχόλιο για τις αφίσες του Τσίπρα στην κοπή πίτας της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας – «Βάλτε κι άλλες» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34