search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 08:30
MENU CLOSE

Οπαδική βία: Κατατέθηκε η ΠΝΠ – Αυτά είναι τα έκτακτα μέτρα

20.01.2024 18:50
XOULIGKANS-1

Κατατέθηκε η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με τίτλο «Έκτακτα μέτρα απαγόρευσης διάθεσης εισιτηρίων και παρουσίας θεατών σε αγώνες ποδοσφαίρου για επιτακτικούς λόγους προστασίας της δημόσιας τάξης και ασφάλειας» (Α’ 203) – Λήψη μέτρων για την αποτροπή και αντιμετώπιση της βίας στο πλαίσιο αθλητικών συναντήσεων και λοιπές ρυθμίσεις αρμοδιότητας Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού».

Η εν λόγω ΠΝΠ αφορά τα έκτακτα μέτρα που έχουν τεθεί σε ισχύ από τις 11 Δεκεμβρίου 2023 και θα εισαχθεί στην αρμόδια επιτροπή την ερχόμενη Τετάρτη 24 Ιανουαρίου.

Στην ΠΝΠ προβλέπεται, μεταξύ άλλων, η διάθεση εισιτηρίων μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας, η μείωση της χρηματοδότησης σε περίπτωση επεισοδίων ενώ ρυθμίζονται οι διατάξεις για τις κάμερες ασφαλείας και τα πανό στα γήπεδα.

Επιπλέον, παρατείνεται το ακατάσχετο για το ποσοστό των εσόδων των ομάδων από το φόρο των τυχερών παιχνιδιών.

Διαβάστε ολόκληρη την Έκθεση:

Διαβάστε επίσης:

Μαρινάκης: «Ακούμε την Εκκλησία αλλά στο τέλος της μέρας πρέπει να είμαστε συνεπείς σε όσα έχουμε υποσχεθεί προεκλογικά»

ΣΥΡΙΖΑ – Νέο «ρήγμα» με Λινού: «Γιατί λέω όχι στην κομματική πειθαρχία»

Έλενα Ακρίτα: Η απάντηση στον Ιερώνυμο για τα ομόφυλα ζευγάρια – «Δεν μπορεί να γίνει δημοψήφισμα για τα ανθρώπινα δικαιώματα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 08:29