search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 11:32
MENU CLOSE

Πατρινό καρναβάλι 2024: Live η τελετή έναρξης

20.01.2024 20:57
karnabali

Ξεκινά απόψε το πατρινό καρναβάλι με ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων που θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου με τη μεγάλη παρέλαση.

Φετινό θέμα του πατρινού καρναβαλιού, όπως ανακοινώθηκε από την «κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου Πατρέων – Καρναβάλι Πάτρας», (ΚΕΔΗΠ), είναι «Τι κι αν μας “μπριζώνουν”; Τα όνειρά μας συνεχίζουν να μας ψηλώνουν. Be Unplugged! λοιπόν».

Οι πρωινές δράσεις περιλάμβαναν καρναβαλικές πομπές στο ρυθμό των κρουστών, ακροβατικά – ζογκλερικά, μουσικές και χορούς, ενώ το μεσημέρι παραφόθηκε στο δήμαρχο Πατρέων το λάβαρο του πατρινού καρναβαλιού, υπό τους αποκριάτικους παιανισμούς της δημοτικής μουσικής.

Στις 9:00 το βράδυ, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, θα κηρύξει και επίσημα την τελετή έναρξης, ενώ θα ακολουθήσει το παραδοσιακό έθιμο του σοκολατοπόλεμου.

Επίσης, η τελετή έναρξης θα περιλαμβάνει μία δίωρη συναυλία με την Πέννυ Μπαλτατζή, ενώ παρουσιαστές της τελετής έναρξης θα είναι οι ερασιτέχνες ηθοποιοί, Βάσω Καλοκαιρινού και Αλέξανδρος Μπίστας.

Ακόμη, σύμφωνα με την ΚΕΔΗΠ, από την τελετή έναρξης δεν θα μπορούσε να λείπει το ιστορικό παιχνίδι του ‘Κρυμμένου Θησαυρού’ που φέτος συμπληρώνει 59 χρόνια ζωής, ενώ στις οθόνες θα προβάλλονται γραφικά βίντεο με αρχειακό υλικό από στιγμές του πατρινού καρναβαλιού από το αρχείο της ΚΕΔΗΠ.

Διαβάστε επίσης:

Βόλος: Συγκέντρωση για τον Βασίλη Μάγγο λίγες μέρες πριν τη δίκη

Σέρρες: Εκχιονιστικό συγκρούστηκε με νταλίκα – Αποκλείστηκαν αυτοκίνητα στην Ε.Ο. Σερρών – Θεσσαλονίκης (Video)

Χαλκίδα: Φίλοι από παιδιά ο 43χρονος με τον σύζυγο της γυναίκας που τον σκότωσε – «Τον παρενοχλούσε, αλλά δεν περίμενα να φτάσει εκεί»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 11:32