search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 04:03
MENU CLOSE

Λίβανος: Νεκροί δύο μαχητές της Χεζμπολάχ από ισραηλινό πλήγμα

21.01.2024 16:11
LEBANON

Δύο μαχητές της Χεζμπολάχ σκοτώθηκαν σήμερα από πλήγμα που εξαπέλυσε ισραηλινό drone εναντίον του οχήματός τους στο νότιο Λίβανο, σύμφωνα με πηγές ασφαλείας.

Ο βαθμός τους στην ιεραρχία της οργάνωσης δεν αποκαλύφθηκε, μετά το τελευταίο σε σειρά ισραηλινό πλήγμα στο νότιο Λίβανο, κοντά στα σύνορα με το Ισραήλ, το οποίο έχει στοχοθετήσει δεκάδες μαχητές της Χεζμπολάχ στην περιοχή.

Την ίδια ώρα στη Δαμασκό, σκοτώθηκαν 12 άνθρωποι, μεταξύ αυτών 5 σύμβουλοι των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν, σε ένα αεροπορικό βομβαρδισμό που αποδίδεται στο Ισραήλ.

Το πλήγμα στοχοθέτησε και κατέστρεψε ένα τετραώροφο κτίριο στη συνοικία Μάζεχ (δυτικά), όπου διεξαγόταν μια «συνάντηση φιλοϊρανών ηγετών».

Το Ιράν κατηγόρησε το Ισραήλ για την επίθεση και υποσχέθηκε να πάρει εκδίκηση για τους νεκρούς του. Το Ισραήλ δεν έχει αντιδράσει σε αυτές τις κατηγορίες.

Διαβάστε επίσης:

Γκουτέρες: «Άνευ προηγουμένου οι νεκροί άμαχοι και η καταστροφή στη Γάζα»

Ντονέτσκ: Τουλάχιστον 25 οι νεκροί από τον ουκρανικό βομβαρδισμό

Ινδία: 56χρονος CΕΟ έπεσε στο κενό από κλουβί στο πάρτι της εταιρείας του – Video σοκ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07