search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 14:01
MENU CLOSE

Βρετανία: «Η Κέιτ έχει κάτι πολύ σοβαρό και το κρύβουν» – Τι λέει ειδικός για την υγεία της πριγκίπισσας

21.01.2024 10:47
kate middlenton

«Η Κέιτ Μίντλετον στο νοσοκομείο… κάτι κρύβουν». Αυτός είναι ο τίτλος του περιοδικού Madame Figaro, που φιλοξενεί συνέντευξη του δημοσιογράφου και συγγραφέα Μαρκ Ροσέ για την κατάσταση της υγεία της.

Παρά το γεγονός ότι το παλάτι στην ανακοίνωση αναφέρει πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι καλά στην υγεία της, μετά την επέμβαση και πως δεν υπάρχει κακοήθεια, ο ειδικός σε θέματα που αφορούν το παλάτι, επισημαίνει πως «η ακύρωση δημόσιων εμφανίσεων, επισκέψεων ή επίσημων ταξιδιών δεν είναι ασήμαντη».

«Η ανακοίνωση της εισαγωγής της στην Κλινική του Λονδίνου προκάλεσε σοκ, όχι μόνο επειδή πιστεύαμε ότι ήταν σε άριστη κατάσταση, αλλά και λόγω της διάρκειας παραμονής της στο νοσοκομείο και της ανάρρωσής της», επισημαίνει.

«Είναι ένα σημάδι ότι η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή. Διακινείται μία πεποίθηση που θέλει την πριγκίπισσα να έχει γυναικολογικό πρόβλημα. Αλλά αυτά είναι απλώς φήμες», προσθέτει.

«Το παλάτι με διαφάνεια ανακοίνωσε την κατάσταση του βασιλιά Καρόλου, αλλά όσον αφορά την Κέιτ, τα πράγματα είναι διαφορετικά», εξηγεί ο συγγραφέας του βιβλίου ”Les Borgia à Buckingham”.

«Δεν πιστεύω ότι το παλάτι λέει ψέματα όταν διαψεύδει τα περί καρκίνου γιατί αργά ή γρήγορα θα το μάθουμε» καταλήγει ο Ροσέ.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβλήθηκε νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα σε εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα, με ορισμένα σενάρια να κάνουν λόγο για σοβαρή ασθένεια και άλλα για δύσκολη μετεγχειρητική πορεία.

Το τι ακριβώς οδήγησε την Κέιτ στην επέμβαση παραμένει μυστικό. Ορισμένοι εικάζουν ότι μπορεί να είναι κάτι γυναικολογικό ή άλλη σοβαρή νόσος. Το παλάτι, πάντως, αρνείται να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες και διαμηνύει ότι η πριγκίπισσα είναι καλά στην υγεία της.

Διαβάστε επίσης:

Η γερμανική ατμομηχανή εκτροχιάστηκε

ΗΠΑ: Σκύλος έσωσε τον ιδιοκτήτη του που παγιδεύτηκε σε παγωμένη λίμνη (Video)

Το μεταναστευτικό στο επίκεντρο της συνάντησης Μελόνι – Ερντογάν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 14:00