search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 15:27
MENU CLOSE

Μεσολόγγι: Συγκλονιστική μαρτυρία για τον Μπάμπη – Σκεπασμένη με βαρύ αντικείμενο η σορός του μέσα στο νερό

22.01.2024 19:23
valtos mesologgi

Την ώρα που η διαδικασία διερεύνησης των συνθηκών υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του ο Μπάμπης Κούτσικος, η σορός του οποίου βρέθηκε σε βαλτώδη περιοχή νωρίτερα, έρχονται στο φως νέες πληροφορίες από τη μακάβρια αποκάλυψη.

Σύμφωνα με όσα είπε άνθρωπος που μετείχε στις έρευνες, η σορός του Μπάμπη ήταν σκεπασμένη με βαρύ αντικείμενο ώστε να κρατηθεί κάτω από το νερό το άψυχο σώμα του.

«Ψάχνουμε 11 μέρες τώρα για το παιδί. Είχαμε ξαναψάξει εκεί. Είναι ένα αυλάκι λίγο πιο βαθύ. Ίσως κάποιος τον είχε ρίξει εκεί. Βρέθηκε μέσα στο νερό. Από χθες το σκυλί είχε μία μυρωδιά αλλά από τον αέρα έχανε την επαφή και σήμερα το βρήκε. Το παιδί ήταν σκεπασμένο με ένα βαρύ αντικείμενο», δήλωσε.

Η σορός εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη νωρίτερα σήμερα σε βαλτώδη περιοχή στον Κάμπο Ευηνοχωρίου στην Ευαγγελίστρια. 

Στη συγκεκριμένη περιοχή καταγράφηκε έντονη κινητικότητα των αστυνομικών Αρχών, ενώ επί τόπου μετέβη ιατροδικαστής. Η αστυνομία επιβεβαίωσε τον εντοπισμό της σορού του 31χρονου ενώ νωρίτερα η οικογένεια του αγνοούμενου ενημερώθηκε πως η σορός του βρέθηκε στην περιοχή.

Ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της Αστυνομίας ερεύνησε τον βάλτο στην συγκεκριμένη περιοχή ενώ φέρεται να έγινε η πρώτη αναγνώριση από τα ρούχα που φορούσε ο Μπάμπης την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Προφυλακιστέος ο κρεοπώλης 

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά τη μαραθώνια απολογία του ο 50χρονος κρεοπώλης για την υπόθεση της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου από το Μεσολόγγι.

Σημειώνεται πως σε βάρος του κρεοπώλη από το Μεσολόγγι έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Οι ισχυρισμοί του 50χρονου φαίνεται να καταρρίπτονται, ενώ έχει δηλώσει ότι το επίμαχο εκείνο βράδυ ήταν υπό την επήρεια κάποιων ουσιών.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις και οι αναλύσεις που βγήκαν την Παρασκευή (19/1) έδειξαν ότι είναι καθαρές και ότι δεν είχε πάρει κανενός είδους ουσία.

Παράλληλα, έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ.

Διαβάστε επίσης:

Μεσολόγγι: Κατέρρευσε η μητέρα του Μπάμπη στο άκουσμα της είδησης για τον εντοπισμό της σορού του

Δολοφονία στη Χαλκίδα: Βίντεο από τον γάμο του 43χρονου θύματος – Παρούσα και η 39χρονη

Τραγικό φινάλε στο Μεσολόγγι: Βρέθηκε η σορός του Μπάμπη σε βαλτώδη περιοχή (Photos/Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 15:26