search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 14:46
MENU CLOSE

Μεσολόγγι: 33χρονος είχε βρεθεί πνιγμένος στην ίδια περιοχή με τον Μπάμπη – Τι υποστηρίζει η οικογένειά του

24.01.2024 18:31
evinos potamos 654- new

Ανατριχίλα προκαλεί το γεγονός ότι στην ίδια περιοχή που εντοπίστηκε το πτώμα του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, είχε βρεθεί πνιγμένος το 2016 ο 33χρονος κτηνοτρόφος Βασίλης Δημαράς.

Ο 33χρονος εντοπίστηκε νεκρός στον Εύηνο ποταμό τον Νοέμβριο του 2016 , με τον θάνατό του να αποδίδεται αρχικά σε πνιγμό και με τις έρευνες που ακολούθησαν να ξεσκεπάζουν τη δολοφονία του.

Η μητέρα του εντόπισε δύο ιδιόχειρα σημειώματα του παιδιού της, που ενίσχυαν την άποψή της για εγκληματική ενέργεια. Ο άτυχος κτηνοτρόφος που ήταν κωφός, έψαχνε για χαμένο θησαυρό στην περιοχή. Εκείνη τη μοιραία νύχτα, παρασύρθηκε από κάποιους στον θάνατο.

H οικογένεια του Βασίλη Δημαρά είναι πεπεισμένη πως κάποιοι παρέσυραν τον 33χρονο σε ραντεβού θανάτου και έστησαν σκηνικό πνιγμού για να κρύψουν τα ίχνη τους.

Τα σημάδια στο σώμα και στο κεφάλι δείχνουν πως ο άτυχος άντρας χτυπήθηκε από λαβή όπλου πισώπλατα, έπεσε ημιαναίσθητος στο έδαφος και τον πέταξαν στο ποτάμι, όπου ξεψύχησε.

Ο γαμπρός του θύματος, Χρήστος Καζάνας, μιλώντας στο Mega ανέφερε τα εξής: 

«Ο Βασίλης δολοφονήθηκε τον Νοέμβριο του 2016. Βγήκα γιατί το ρεπορτάζ σας υποστήριξε πως η ιατροδικαστής που έκανε νεκροψία στον κουνιάδο μου είπε πως δεν ήταν χτυπημένος. Έχω όλες τις αποδείξεις πως ήταν χτυπημένος και πως ήταν εν ζωή όταν τον πέταξαν στη ποτάμι. Υπάρχει ένα χτύπημα πίσω από το αυτί, μία μελανιά. Δεν υπάρχει περίπτωση, όπως υποστήριξε ο τεχνικός μας σύμβουλος, ο νεκρός να χτυπηθεί και να μελανιάσει. Επίσης, στο τριχωτό της κεφάλης υπήρχε αίμα που είχε πήξει. Μέσα στο νερό που βρέθηκε ο Βασίλης, δεν υπήρχε περίπτωση να πήξει».

«Λίγο καιρό πριν χαθεί, μου είχε εκμυστηρευτεί πως ήθελε ένα μηχάνημα για λίρες γιατί είχε δει κάποιους να ψάχνουν. Αυτό που πιστεύουμε είναι πως βρέθηκε στο λάθος σημείο την λάθος στιγμή και είδε ανθρώπους που τους γνώριζε και τον έβγαλαν από την μέση. Δεν είχε κανέναν λόγο Νοέμβριο
μήνα να βγάλει τα ρούχα του, να κάνει τι; Η περιοχή που βρήκε ο Βασίλης είναι 20 λεπτά μακριά από εκεί που βρέθηκε ο Μπάμπης», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι πληροφορίες που έκαναν λόγο για κυνήγι θησαυρού από την πλευρά του θύματος έκαν την εμφάνισή τους και στην περίπτωση της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου, χωρίς, ωστόσο, να έχει αποδειχθεί κάτι τέτοιο, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, ενώ το σενάριο φέρεται να ανέφερε στην απολογία του και ο 50χρονος κρεοπώλης που έχει προφυλακιστεί κατηγορούμενος γα την δολοφονία του 31χρονου.

Διαβάστε επίσης:

Έξωση στην Ιωάννα Κολοβού: Ελεύθερη η συνταξιούχος και ο γιος της – Νέα συγκέντρωση έξω από το σπίτι που έχασε σε πλειστηριασμό

Χαλκίδα: Η δραματική περιγραφή της χήρας του 43χρονου – «Άρχισα να ουρλιάζω γιατί κατάλαβα ότι γινόταν επίθεση»

Βούλα: Σοκαριστικές οι εικόνες από το τροχαίο δυστύχημα – «Ήταν σαν να έχει γίνει βομβαρδισμός» (photos/videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 14:45