search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 13:29
MENU CLOSE

Σόου Νατσιού στη Βουλή για τα ομόφυλα ζευγάρια

24.01.2024 14:41
natsios-new

Σόου Νατσιού στη Βουλή που αντί άλλης ομιλίας επέλεξε να αναγνώσει όλη την ανακοίνωση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου για να εκφράσει την αντίθεσή του με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Στο τέλος μάλιστα, έκανε και τον σταυρό του λέγοντας «ο Θεός να μας συγχωρέσει». 

Η στάση του προέδρου της Νίκης στηλιτεύθηκε από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Κατρίνη, κάνοντας λόγο για πρωτοβουλία υπερβολική και μη αποδεκτή. 

«Είναι μια προσπάθεια ενός κόμματος και ενός προσώπου να ιδιοποιηθεί την Εκκλησία της Ελλάδος σε αυτόν εδώ τον χώρο, τον χώρο του Κοινοβουλίου, που είναι ένας χώρος διαλόγου, χώρος ανταλλαγής επιχειρημάτων, ένας πολιτικός χώρος που ανήκει σε όλους τους Έλληνες», είπε, καλώντας όλους να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί.

«Η Εκκλησία, η Ορθοδοξία και η πίστη δεν είναι προνόμιο κάποιων ούτε την εκχωρούμε σε κάποιους σε αυτή εδώ την αίθουσα, και ούτε εκτιμώ ότι η ίδια η Εκκλησία θεωρεί ότι εκπροσωπείται μέσα από έναν πολιτικό χώρο για ένα συγκεκριμένο ζήτημα. Αρα σε αυτόν εδώ τον χώρο ανταλλαγής επιχειρημάτων που ανήκει στον ελληνικό λαό, θα πρέπει όταν τοποθετούμεθα, να κατανοούμε πού βρισκόμαστε», κατέληξε ο Μιχάλης Κατρίνης.

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Κασσελάκης για τις τράπεζες: Καρτελοποίηση, υπέρογκα κέρδη, εργασιακή επισφάλεια – Καταθέτουμε ερώτηση στη Βουλή

Εξεταστική για τα Τέμπη: Συγκλονιστική κατάθεση μάνας που έχασε το παιδί της – Βαρύ «κατηγορώ» κατά της κυβέρνησης

Μητσοτάκης για γάμο ομόφυλων ζευγαριών: Προσθέτουμε δικαιώματα για λίγους χωρίς να αφαιρούμε από τους πολλούς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 13:27