search
ΠΕΜΠΤΗ 30.05.2024 02:09
MENU CLOSE

To πρώτο στοίχημα για Χρυσοχοΐδη: Ανοίγει τα γήπεδα στις 12 Φεβρουαρίου – «Πάρτε τα παιδιά σας και ελάτε» (Video)

24.01.2024 07:15
xrysoxoidis new

Την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα ποδοσφαίρου, τα οποία λειτουργούν κεκλεισμένων των θυρών από τα μέσα Δεκεμβρίου, μετά τα αιματηρά επεισόδια στην περιοχή του Ρέντη που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού, προανήγγειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Πρόκειται ουσιαστικά για το πρώτο στοιχημα του νέου πουργού Προστασίας του Πολίτη αφού πολλά θα κριθούν για την αποτελεσματικότητα του από την εύρυθμη λειτουργία των γηπέδων.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Χρυσοχοΐδης μάλιστα προέτρεψε τους γονείς να πάρουν τα παιδιά τους και να επισκεφθούν το γήπεδο της αγαπημένης τους ομάδας στις 12 Φεβρουαρίου, σε μια έμμεση παραδοχή ότι το χρονοδιάγραμμα της απαγόρευσης φιλάθλων που έθεσε η κυβέρνηση, θα τηρηθεί απαρέγκλιτα.

«Προτείνω στις 12 Φεβρουαρίου να πάρουμε τα παιδιά μας, να πάμε να παρακολουθήσουμε, ο καθένας την ομάδα του, σαν καλοί φίλαθλοι, έναν αγώνα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

«Έτσι θα αναγκάσουμε και τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ, τους υπεύθυνους, οι οποίοι δεν έχουν λόγους να έχουν γήπεδα τα οποία καίγονται ή δεν έχουν λόγους να έχουν γήπεδα τα οποία δημιουργούν προβλήματα γιατί κι αυτοί εισπράττουν από έναν καλό αγώνα σε μια συνεργασία».

Διαβάστε επίσης

Μεσολόγγι: Ο δράστης πιθανόν να αιφνιδίασε τον Μπάμπη – Ο διάλογος του κρεοπώλη με τον εισαγγελέα – Όλα τα νεότερα στοιχεία

ΣΥ.Φ.Α. ΓΕΡΑΚΑ: Η πρωταθλήτρια ομάδα ορεινής ποδηλασίας σε νέες… περιπέτειες

Σοκ από το τροχαίο στην παραλιακή – Δύο οι νεκροί, χαροπαλεύει ένας τραυματίας (Photos/Video)


google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 30.05.2024 02:09