search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 04:48
MENU CLOSE

ΕΠΟ: «Ο Κούγιας προκάλεσε επεισόδιο σε βάρος μέλους της Πειθαρχικής Επιτροπής με εξυβριστικούς χαρακτηρισμούς»

25.01.2024 19:38
KOUGIAS_ALEKSIS
Eurokinissi

Ο Αλέξης Κούγιας ήρθε σε αντιπαράθεση με μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής την Πέμπτη (25/1) στα γραφεία της ομοσπονδίας, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε νέοτερη ανακοίνωσή της η ΕΠΟ.

Η ΕΠΟ υποστηρίζει ότι ο Αλέξης Κούγιας προκάλεσε επεισόδιο σε βάρος μέλους της Πειθαρχικής Επιτροπής με εξυβριστικούς χαρακτηρισμούς, όπως «είσαι μέλος εγκληματικής οργάνωσης, είσαι σε διατεταγμένη υπηρεσία από την ΑΕΚ».

Η αντίδραση του Αλέξη Κούγια ήρθε μετά την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ να τιμωρήσει τον Αλέξη Κούγια με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τους επόμενους 3,5 μήνες.

Υπενθυμίζεται ότι ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ιδιοκτήτης της Κορίνθου είχε διαμαρτυρηθεί έντονα στους διαιτητές του εκτός έδρας αγώνα της δεύτερης κατηγορίας με τον Παναργειακό (12/11/2023) και την ήττα με σκορ 1-0.

Συγκεκριμένα, διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή και προσπάθησε να τον πιάσει από το σορτσάκι, ενώ η ένταση συνεχίστηκε και έξω από τα αποδυτήρια. Μάλιστα, τότε η Κόρινθος είχε εκδώσει και σχετική ανακοίνωση, για να ακολουθήσει η πειθαρχική δίωξη του Κούγια, επειδή «εκφόβισε εντεταλμένο ποδοσφαιρικό όργανο».

Για το παραπάνω περιστατικό η ποινή, που επιβλήθηκε στον Κούγια, είναι 2,5 μήνες αποκλεισμός από τα γήπεδα, αλλά ο γνωστός ποινικολόγος τιμωρήθηκε με έναν επιπλέον μήνα για τη συμπεριφορά του στο Κόρινθος-Μύκονος, στις 26 Νοεμβρίου.

Συνολικά, λοιπόν, η ποινή του Αλέξη Κούγια, είναι 3,5 μήνες και αφορά οποιοδήποτε γήπεδο, ενώ πρέπει να σημειωθεί αφενός ότι εκκρεμεί η έκδοση απόφασης για τη δεύτερη πειθαρχική δίωξη (απειλές-εκφοβισμό), που αφορά τον αγώνα με τον Παναργειακό, μετά την καταγγελία του μέλους της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ, Παναγιώτη Διακοφώτη, για συκοφαντική, εξυβριστική και απειλητική συμπεριφορά, έξω από τον αγωνιστικό χώρο.

Αφετέρου, δε, εκκρεμεί και η απόφαση της πειθαρχικής δίωξη στον Κούγια για τις δηλώσεις του μετά το πρόσφατο Ολυμπιακός-ΑΕΚ.

Η νέα ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Επεισόδιο προκάλεσε σήμερα στα γραφεία της Ομοσπονδίας ο δικηγόρος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, σε βάρος μέλους της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, με εξυβριστικούς χαρακτηρισμούς, όπως «είσαι μέλος εγκληματικής οργάνωσης, είσαι σε διατεταγμένη υπηρεσία από την ΑΕΚ, κλπ…».

Ο συγκεκριμένος δικαστής κάλεσε την αστυνομία και αποχώρησε από τα γραφεία της Ομοσπονδίας με περιπολικό. Η υπόθεση παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Διαβάστε επίσης:

Χαλκίδα: «Συνευρέθηκα ερωτικά με το θύμα, νομίζοντας πως είναι ο άντρας μου» λέει η 39χρονη

Μεσολόγγι: Πώς λειτουγεί η μηχανή εξόρυξης κρυπτονομισμάτων που βρέθηκε στο σπίτι του Μπάμπη

Τέμπη: Σπαρακτική ανάρτηση μάνας για τον γιο της: «Κάποιοι» φρόντισαν να μην μπορούμε να σε έχουμε στην αγκαλιά μας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48