search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 10:14
MENU CLOSE

Ο Γεωργιάδης ζητά εισαγγελικό έλεγχο στους λογαριασμούς του Πολάκη: «Στον έλεγχο του ΚΕΕΛΠΝΟ βρέθηκαν εικονικά τιμολόγια»

25.01.2024 11:46
gewrgiadis-polakis

Να ελεγχθούν οι λογαριασμοί του πρώην υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη από την εισαγγελία, ζήτησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, και υποστηρίζοντας ότι «στον έλεγχο που διενεργήθηκε από το ΚΕΕΛΠΝΟ τα μόνα εικονικά τιμολόγια που βρέθηκαν είναι σχετιζόμενα με τον κ. Πολάκη».

«Αν μιλήσω με τον Πολάκη για το ΚΕΕΛΠΝΟ στη Βουλή μετά θα πρέπει να τον πάρει ο εισαγγελέας» είπε ο υπουργός αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να ελεγχθούν οι λογαριασμοί του κ. Πολάκη από την εισαγγελία. Αυτή η εικόνα του αδέκαστου και αδιάφθορου Πολάκη θα πρέπει να τελειώσει. Όταν τολμήσει και μου κάνει ερώτηση στη Βουλή θα τα καταθέσω όλα στο κοινοβούλιο για να ξέρει ο κόσμος τι γίνεται.

«Μας το παίζει πολύ αθώος, αδέκαστος και αδιάφθορος»

Ο υπουργός Υγείας υποστήριξε ότι ο Παύλος Πολάκης έβαζε την υπογραφή του, για να περάσουν τιμολόγια. «Στη συγκεκριμένη εταιρεία βγαίνει τώρα η εφορία και λέει “αυτά τα τιμολόγια είναι εικονικά, είναι ψεύτικα δηλαδή”. Επειδή μας το παίζει πολύ αθώος και αδέκαστος και αδιάφθορος, που… θα μας βάλει όλους φυλακή. Ξαναλέω πως στον έλεγχο του ΚΕΕΛΠΝΟ τα μόνα εικονικά τιμολόγια που βρέθηκαν είναι τιμολόγια σχετιζόμενα με τον Πολάκη» συμπλήρωσε.

«Το ΚΕΕΛΠΝΟ έβγαλε πόρισμα ότι για τη δική μου περίοδο είναι όλα τέλεια, δεν υπάρχει η παραμικρή σκιά, ενώ για την περιόδο Πολάκη η εταιρεία, η οποία έλεγε ο ίδιος να πληρώνεται παράνομα – η εταιρεία φύλαξης του ΚΕΕΛΠΝΟ, ότι έχει εικονικά τιμολόγια» είπε ακόμη ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε επίσης

Σπαρτιάτες: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Χάρης Κατσιβαρδάς

H ισότητα στο γάμο κλειδώνει τη Νέα Δημοκρατία στο κέντρο – Ο πρωθυπουργός περιμένει 120 «ναι» από την κοινοβουλευτική του ομάδα

Ομόφυλα ζευγάρια: Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο – Τι προβλέπει για γάμο και τεκνοθεσία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 07:12