search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 13:57
MENU CLOSE

Τέμπη: Στον σταθμάρχη «έριξε το μπαλάκι» ο διευθύνων σύμβουλος της Hellenic Train – «Η εταιρεία δε φέρει ευθύνη για την τραγωδία»

25.01.2024 13:47
tempi-maurizio-capaporto-hellenic-train

Το μπαλάκι της ευθύνης στον μοιραίο σταθμάρχη έριξε ο διευθύνων σύμβουλος της Hellenic Train που καταθέτει σήμερα στην εξεταστική επιτροπή για τα Τέμπη.

Ο Maurizio Capotorto που βρίσκεται στη θέση αυτή από το 2021, δήλωσε πως η εταιρία που εκπροσωπεί δεν φέρει ευθύνη για την ανείπωτη τραγωδία, ενώ -όπως είπε- είναι στη διάθεση της Δικαιοσύνης για να παράσχει οποιαδήποτε πληροφορία.

«Από την εσωτερική έρευνα που κάναμε, προκύπτει σφάλμα του σταθμάρχη», είπε και αναφερόμενος στους δύο μηχανοδηγούς, είπε πως «γνώριζαν όλους τους κανονισμούς ασφαλείας και σεβάστηκαν όλες τις σιδηροδρομικές διατάξεις».

Ο Maurizio Capotorto δήλωσε στη διάθεση της Δικαιοσύνης προκειμένου να προσφέρει οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστεί, ενώ δήλωσε συγκλονισμένος από την χθεσινή κατάθεση της Μαρίας Καρυστιανού, που έχασε την 20χρονη κόρη της Μάρθη στα Τέμπη, λέγοντας ότι «κι εμείς είχαμε 9 απώλειες στη σιδηροδρομική μας οικογένεια».

Διαβάστε επίσης

«Πρωθυπουργός, υπουργός, ΕΡΓΟΣΕ, Hellenic Train, ΡΑΣ συνένοχοι στο έγκλημα των Τεμπών» – Τι είπε η Μαρία Καρυστιανού (Video)

Μεσολόγγι: «Δεν θα εκπλαγώ αν υπάρξουν κι άλλες συλλήψεις» λέει ο Τσούκαλης – Στο «μικροσκόπιο» το τετράδιο, ψάχνουν στον βάλτο καραμπίνα και κινητό (videos)

Καιρός: Έρχεται «χειμωνιάτικη φωτοβολίδα» – Σε ποιες περιοχές της Αττικής θα χιονίσει (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 13:56