search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 18:00
MENU CLOSE

«Άνοιγμα» εβδομάδας με πρωτιά στην τηλεθέαση για τη «Γη ης ελιάς»

30.01.2024 17:03
tiletheasi

Πάνω από ένα εκατομμύριο τηλεθεατές συγκεντρώθηκαν και τη Δευτέρα, το βράδυ, και παρακολούθησαν το επεισόδιο της σειράς «Η γη της ελιάς» διατηρώντας την στην πρώτη θέση τηλεθέασης για μια ακόμη- συνεχόμενη- ημέρα.

Σε ανοδική τροχιά φαίνεται πως βρίσκεται από την επανεκκίνηση της σεζόν η σατιρική εκπομπή «Ράδιο αρβύλα». Εως πριν από τις γιορτές η εκπομπή συνήθως φιγουράριζε στη μέση της λίστα με τα δέκα δημοφιλέστερα πρόγραμμα της ημέρας, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen.

Από τα μέσα Γενάρη κι έπειτα η εκπομπή παρουσιάζει βελτιωμένη δυναμική και χθες αποτέλεσε το δεύτερο σε προτιμήσεις πρόγραμμα της ημέρας, αποτελώντας επιλογή για 923.000 τηλεθεατές.

Το «γκελ» της τουλάχιστον χθες ήταν τέτοιο ώστε ξεπέρασε σε τηλεθέαση τον διεκδικητή της πρώτης θέσης, τον «Σασμό». Η σειρά του Alpha πέρασε στην τρίτη θεση του ημερήσιου τηλεβαρόμετρου.
Στα τέσσερα καλύτερα της ημέρας ήταν η «Μάγισσα» με το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» να συμπληρώνει την πεντάδα κορυφής.

Από τα δελτία ειδήσεων των καναλιών, το κεντρικό δελτίο του Mega ξεχώρισε, ήταν πρώτο σε τηλεθέαση στην κατηγορία του και αναδείχθηκε έκτο σε προτιμήσεις πρόγραμμα της χθεσινής ημέρας.

Το «Masterchef» βρέθηκε στο έβδομο σκαλοπάτι της κλίμακας τηλεθέασης, μια ανάσα πιο πίσω ήταν το «The chase», το «Ναυάγιο» απέσπασε την προσοχή 630.000 τηλεθεατών και ο «Παράδεισος των κυριών» συμπλήρωσε το «κλάμπ» των προγραμμάτων τα οποία κυριάρχησαν ψηλά στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση σχεδόν 30% άθροισαν δύο κανάλια – Διατηρήθηκε στην κορυφή το Mega

Ατύχημα για την Ελένη Μενεγάκη – Αναβάλλεται η σημερινή εκπομπή

Survivor: Τα χρήματα που παίρνουν οι «Διάσημοι» για κάθε βδομάδα παραμονής – Μέχρι και πενταψήφια ποσά στα συμβόλαια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 17:58